A33 Informatie Architect HeadFirst Group 22-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. A33 Informatie Architect HeadFirst Group 22-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

88a33 Informatie Architect

DUO Groningen Informatie Architect

Informatie Architect

Info

Functie

Informatie Architect

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

15:00

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.


Achtergrond opdracht
DUO streeft ernaar om een digitaal platform of een ecosysteem van pakketten te hebben, waarmee digitale klantinteractie-toepassingen gerealiseerd kunnen worden. Het gaat hierbij om een bij voorkeur SAAS-oplossing, waarmee in de verschillende IV-ketens eenvoudig en snel digitale toepassingen gerealiseerd kunnen worden ter ondersteuning van de dienstverlening naar de klanten (zowel zakelijk als particulier) van DUO.
Het digitale klantinteractieplatform betreft het platform waarlangs DUO haar digitale diensten aanbiedt. Het betreft de inzet ervan t.b.v. de implementatie. Binnen de scope van het project Digitaal Klantinteractieplatform, valt zowel de mogelijke vervanging van front-end systemen voor klanten en medewerkers ter ondersteuning van de klantcontacten via de verschillende kanalen (contact center, portalen, e-mail, app) als de vervanging van de back-end systemen (CRM) t.b.v. het 360° klantbeeld.

Eisen


Archimate TOGAF Sparx WO-denkniveau (5 jaar)

Wensen


Ervaring binnen overheidsuitvoeringsorganisaties Kennis en ervaring met complexe ketenprocessen in de publieke sector Ervaring met het structureren van de informatiehuishouding architectuurtools (EA Sparx, etc.) Bekend zijn met Agile-methodes zoals DevOps en Scrum.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEnterprise Architect
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/duo-groningen/informatie-architect/577827b4-f6cf-4cc4-add0-8053a848c657

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.