Administratief Medewerker Verkoop BTE Groep 11-12-2023

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Administratief Medewerker Verkoop BTE Groep 11-12-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Administratief Medewerker Verkoop

Een enthousiaste ondersteuner (vmbo-/mbo-niveau) met organisatietalent.

Soliciteer Direct

Voor Steenhuis Beton B.V. zijn wij op zoek naar een:


Wat ga je doen?
Als Administratief Medewerker Verkoop ben je de steun en toeverlaat van je collega's van de Verkoop Binnendienst. Je belangrijkste taak is het ondersteunen van de afdeling. In de praktijk betekent dit dat je van begin tot einde betrokken bent bij de offerte-aanvragen en het beheren van deze documenten. De offertes maak je met behulp van het ERP-systeem. Vervolgens werk je de offertes uit en mail je deze naar de klant. Wanneer er opdracht gegeven wordt, dan werk je de opdracht uit en verwerk je deze in meerdere systemen. Je mailt de opdracht met bijbehorende documenten naar de klant. Je zorgt ervoor dat dit proces administratief op rolletjes loopt en je archiveert alles netjes in ons ERP-systeem. Ook komt hier een stukje facturatie om de hoek kijken. Je maakt facturen en lost problemen met facturen op.

Je bent flexibel en helpt mee waar nodig is. Dit houdt in dat je soms bijspringt op andere plekken bij ziekte, waardoor je zo nu en dan ook in de fabriek te vinden bent. Ook erg leuk want zo leer je de hele fabriek en de bijbehorende processen kennen.

Maar dat is niet alles! Als ondersteuner rekenen we ook op je tijdens de vergaderingen. Jij maakt de notulen, werkt ze uit en zorgt ervoor dat ze aan de juiste personen verzonden worden.

Je merkt het: als Administratief Medewerker Verkoop heb je een drukke en uitdagende baan waarin je organisatie- en administratieve talenten meer dan kwijt kunt!

Wat breng je mee?

 • Om deze job tot een succes te maken beschik je over:
 • Vmbo/mbo werk- en denkniveau.
 • Werkervaring is voor ons geen vereiste; talent, enthousiasme en goed kunnen plannen en organiseren vinden we veel belangrijker.
 • Heb je al ervaring met ERP en MS Office? Dan komt dat je in deze functie zeker van pas.

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Steenhuis Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de Cao voor de Betonproductenindustrie. Verder krijg je:

 • Een salaris liggend tussen de € 2.459,- en € 2.639,- op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,5% gegarandeerd.
 • € 0,21 cent per kilometer woon-/werkverkeer.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen BTE Academie.

Wie zijn wij?
Wij zijn Steenhuis Beton! Opgericht in 1913 en gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn de specialist als het gaat om het bouwen van betonnen prefab trappen en bordessen. Steenhuis Beton beschikt over een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en engineeringsafdeling. Op ons kantoor werken calculators, tekenaars, administratief medewerkers en een constructeur. Het team bestaat uit 48 medewerkers. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Hercules en Vebo Beton & Staal.


Druk op de sollicitatiebutton of mail naar en stuur eventueel alvast je cv en optioneel een korte motivatie mee. Heb je vragen? Bel/app dan naar , stel ze via de chat of mail naar .

Uiterste reactiedatum is 7 januari 2024. Wij bekijken de binnengekomen reacties dagelijks en gaan soms ook gelijk in gesprek met geschikte kandidaten. Het kan dus zijn dat wij de vacature eerder sluiten.

Over BTE Nederland B.V.

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin negen gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. Kom jij ook bij ons werken?

Soliciteer Direct

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Administratief Medewerker Verkoop

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2459 – 2639
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbte.nl/jobs/3439313-administratief-medewerker-verkoop

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: