Automaatje AA De Nieuwsbode 08-12-2023

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Automaatje AA De Nieuwsbode 08-12-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Een vrijwilliger is klaar voor het duizendste ritje van Automaatje Aa en Hunze in 2023.

Een vrijwilliger is klaar voor het duizendste ritje van Automaatje Aa en Hunze in 2023. (Eigen foto)

Duizendste rit van Automaatje Aa en Hunze in 2023

9 december 2023, 11:28 Voorlezen Algemeen

ANWB AutoMaatje in de gemeente Aa en Hunze is een vervoersservice van welzijnsorganisatie Impuls die wordt verzorgd door vrijwilligers. Als een inwoner van deze gemeente mobiliteitsproblemen heeft maar toch graag de deur uit wil, kan er een aanvraag ingediend worden. Vervolgens wordt de inwoner gekoppeld aan een vrijwilliger die zijn eigen auto gebruikt om deze inwoner te vervoeren. Voor het gebruik van ANWB betaalt de inwoner een vergoeding van 35 cent per kilometer, plus eventuele parkeerkosten. De inwoner kan dit bedrag direct aan de vrijwilliger betalen.

Wubbina Jongman is coördinator ANWB AutoMaatje: ,,ANWB is een geweldige service die ervoor zorgt dat men niet langer afhankelijk is van anderen voor vervoer. Het kan soms frustrerend zijn om vaker thuis te moeten blijven dan men eigenlijk wil. ANWB geldt niet alleen voor noodzakelijke ritjes zoals doktersbezoeken of fysiotherapie, maar ook voor leuke uitstapjes of een bezoek aan de kapper. Daarmee krijgen thuiszitters de mogelijkheid om weer onder de mensen te komen en van diverse activiteiten te genieten. Het is een fantastische manier om deel te blijven nemen aan de samenleving, ongeacht eventuele mobiliteitsbeperkingen.

"

Inwoner van de gemeente Aa en Hunze die vervoer nodig bellen tenminste twee werkdagen van tevoren tussen 09.00 en 12.00 uur naar .

Impuls zoekt ook vrijwilligers die wille helpen met het vervoer en in het bezit zijn van een eigen auto. Ook zij kunnen contact opnemen met .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nieuwsbode.info/nieuws/algemeen/72567/duizendste-rit-van-automaatje-aa-en-hunze-in-2023

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.