Bartender WestCord Hotels 14-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Bartender WestCord Hotels 14-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

WestCord Hotels B.V.

 1. Bartender

Is de bar jouw favoriete plek in het restaurant en zou je graag meer willen leren over de bar werkzaamheden en het werken in de horeca? Wil je samen met ons werken aan een unieke ervaring voor onze gasten? Ben je in de weekenden beschikbaar? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wij zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Een spannende cocktail in de ene hand, met klassieke bites in de andere. Gasten genieten van de gastvrijheid en unieke ervaring in het stadscentrum. En jij? Jij zorgt ervoor dat de bar er strak aangevuld bijstaat. Je vult de uitgifte bar aan met glazen, kopjes, dranken, ijs en meer. Je spoelt de glazen zodat de biertjes goed getapt kunnen worden. Dat het bestek gepoleerd wordt en de servetten gevouwen worden zodat ze klaar liggen voor de gasten. Verder zal je afwas debarrasseren en helpen waar nodig. Ben je enthousiast en kan je niet wachten om te beginnen ? Heb je geen ervaring? Geen probleem, wij leren jou de fijne kneepjes van het vak! Oftewel wanneer zien wij jou als onze nieuwe collega in Groningen?

Kortom: Jij zorgt er als barmedewerker voor dat de barkeeper nooit misgrijpt en alles op orde heeft in de bar!

Embark on a new adventure with us!
Over The Market Hotel
Het hotel heeft op de begane grond een groot restaurant met terras aan de Grote- en Nieuwe Markt, een high end bar, een dakterras en eigen bakkerij. Er is ruimte voor 123 kamers, verdeeld over zes bouwlagen. Ook beschikt het hotel over een kelder met verschillende functies, waaronder een wellness ruimte. Op het dak wordt straks een terras gerealiseerd met waanzinnig uitzicht over de stad Groningen!

In het hotel bevindt zich café Willem Albert. Willem Albert Scholten (1819-1892) kan worden beschouwd als 's-werelds eerste landbouw industrieel. Hij stichtte zo'n 24 fabrieken, in binnen- en buitenland, op het gebied van aardappelmeel, aardappel moutwijn, strokarton, suiker en turfstrooisel. Scholten was ook mede directeur en grootaandeelhouder van de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij (NASM). Tegenwoordig de Holland Amerika Lijn. Zijn huis stond op de locatie waar nu the Market Hotel staat. In de keuken van het Willem Albert Café serveren we oud Hollandse gerechten in een nieuw jasje.
Wat maakt jou een perfecte collega?

 • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!
 • Jij voelt je thuis in de stad Groningen.
 • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt al enige werkervaring en je wilt alle trucjes van het vak leren!
 • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast!
 • Je hebt een flexibele instelling en bent in het weekend beschikbaar.
 • Samen met jouw collega's maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
 • Jij bent minimaal 30 uur in de week beschikbaar

Wij bieden jou een goed salaris per uur.

 • Vanaf 16/17 jaar €10,65 *
 • Vanaf 18 jaar €12,43 *
 • Vanaf 19 jaar €13,61 *
 • Vanaf 20 jaar €14,13 in functiegroep 2 en €14,26 in functiegroep 3*
 • Vanaf 21 jaar €15,71 in functiegroep 2 en €15,85 in functiegroep 3*

*Inclusief vakantiegeld en vakantiedagen, exclusief fooien.

Wat biedt WestCord Hotels?


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega's.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou 'part of the family' te laten voelen!

Over WestCord Hotels:

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 17 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.
Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.


helpt je graag!

Neem dan gerust contact met mij op, je kunt me bereiken via:
of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBartender
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijwestcord.nl/vacatures/bartender-298578

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.