Bedieningsmedewerker Grandcafé Bij de Buren van Pieter 01-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Bedieningsmedewerker Grandcafé Bij de Buren van Pieter 01-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor updates en acties.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

HOTEL INFO

    • 09:00 - 21:00
    • +31 (0)595 - 528 558

Werken bij Waddengenot

Hotel Waddengenot beschikt over 38 ruime hotelkamers, twee restaurants (één op Lauwersoog), een Grand café, Wellness bestaande uit : turksstoombad, Finse opgiet sauna, infrarood sauna, stortdouche (met mist en waterval ), ijsdouche, algehele masseer stoelen, afkoel ruimte & infrarood/lichttherapie.,, vier vakantiewoningen, grote speeltuin, wadloopwinkel en een ijssalon.

Zeg je Pieterburen, dan denk je aan zeehonden. De entree van het Zeehondencentrum is praktisch naast het hotel. Daarnaast worden er dagelijks wadlooptochten voor alle leeftijden vanuit onze receptie georganiseerd.

Naast het wadlopen zijn wij het officiële beginpunt van de bekendste wandelroute van Nederland, het Pieterpad.

Momenteel zijn wij op zoek naar invulling voor de volgende vacatures:

Vacature Schoonmaak/Bediening/Keuken

Medewerker Bediening fulltime

Fulltime : vanaf 2300,- per maand excl. vakantiegeld en reiskosten

Functieomschrijving

Werken bij Waddengenot

Wil jij deel uitmaken van ons bruisende team bij Waddengenot Pieterburen? We zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke bedieningsmedewerker om ons jonge en dynamische team te versterken.

Bij Waddengenot Pieterburen bieden we niet alleen onze gasten een unieke ervaring, maar ook onze medewerkers. Als bedieningsmedewerker ben je het gezicht van ons restaurant en zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben. Je hebt een passie voor gastvrijheid en bent gedreven om elke gast met een glimlach te verwelkomen en te bedienen.

In ons team heerst een informele en gezellige sfeer, waarbij we elkaar ondersteunen en stimuleren om het beste uit onszelf te halen. Met een salaris vanaf €16,50 per uur vanaf 21 jaar bieden we niet alleen een uitdagende functie, maar ook een aantrekkelijke beloning voor je inzet.

Waddengenot is een erg uitgebreid bedrijf we hebben meerdere locaties, hotel, restaurant(s), cafe, slijterij en nog meer ook organiseren wij het wadlopen, zijn we de start van het pieterpad en ligt de zeehondencreshé op ongeveer 100 meter afstand.

Lijkt het je leuk om bij Waddengenot te werken dan ontmoeten we je graag!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Salaris: €16,50 per uur

Verwacht aantal uur: 12 - 40 per week

Wij van Waddengenot zijn op zoek naar iemand die een teamspeler is die het werk ziet liggen Waddengenot bestaat uit meerdere horeca bedrijven en een grand café

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]4264 – 4264
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatiePieterburen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.waddengenot.nl/over-ons/werkenbij/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.