Bestekschrijver Bureau Schmidt 09-06-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Bestekschrijver Bureau Schmidt 09-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Werken bij

Bureau Schmidt

Ingenieurs en Adviseurs

Werken bij

Contact

  • Neem contact met ons op

Sluiten

Vestiging Groningen zoekt een

Bestekschrijver

  • Infrastructuur

    Goede infrastructuur is onmisbaar. Wegen, bruggen, fietspaden, maar ook vaarwegen, riolering en kabels en leidingen zijn nodig om ons land goed te laten functioneren. Vraagstukken op het gebied van infra zijn vaak complex. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van deze complexe vraagstukken, vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering. We maken tekeningen en contracten, begeleiden bij de uitvoering, houden toezicht en adviseren over toekomstig onderhoud van het project.

Droge en natte infrastructuur

Van wegen, vaarwegen tot kunstwerken: wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering. Ons team bestaat uit projectmanagers, tekenaars, toezichthouders tot duurzaamheidsadviseurs. Nieuwsgierig welke experts bij ons werkzaam zijn? Klik dan door naar ons teampagina .

Gestroomlijnd project

Infraprojecten zijn al snel complex. Vaak niet eens door het ontwerp zelf, maar vooral vanwege de vele verschillende partijen die er betrokken zijn en de bestuurlijke processen. Wij zorgen voor een gestroomlijnd project waarbij we niet alleen de deadline in zicht houden, maar ons ook richten op de omgeving en de betrokken partijen. We adviseren over contracten, schrijven de bestekken, geven aanbestedingsadvies en ontzorgen de opdrachtgever in trajecten zoals inspectie en onderzoek, bewonersparticipatie, en beheer en onderhoud.

Wil jij aan de slag met infrastructuur?

Klik dan door naar onze diensten en lees wat we specifiek voor jou kunnen betekenen. Heb jij vragen over een infrastructuurproject? Neem dan contact op met onze , hij kan je alles vertellen over het werk dat Bureau Schmidt jou kan leveren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestekschrijver
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bureauschmidt.nl/werkvelden/infrastructuur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.