Beveiliger Facilicom 27-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Beveiliger Facilicom 27-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken.

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Beveiliger Gasunie Groningen

Als beveiliger bij Gasunie zorg jij hier voor de gastvrijheid en veiligheid. Ga direct fulltime of parttime aan de slag! De veilige keuze.

32 tot 36 uur per week

Beveiliger Gasunie Groningen

32 tot 36 uur per week

Werken als beveiliger bij de Gasunie in Groningen betekent een extra grote verantwoordelijkheid. Samen met je collega's ben je namelijk verantwoordelijk voor de vitale infrastructuur. Die infrastructuur is ontzettend belangrijk voor ons land. Je ontvangt bezoekers, verricht receptiewerkzaamheden, werkt met het toegangscontrolesysteem en controleert externe leveranciers. Een zelfstandige baan waarin jij belangrijke beslissingen neemt en veel met computersystemen bezig bent. Je werkt veel samen met je (IT)-collega's en haalt hier ook energie uit. Je werkt afwisselend binnen en buiten als je je controlerondes loopt. De Gasunie heeft verschillende locaties. We matchen jouw kwaliteiten aan de best passende locatie.

Je draait diensten van 06:00u tot 14:00u, van 14:00u tot 22.00u en van 22.00 tot 06.00u. Inzet is dag/avond/nacht en weekenden. Je inzet vindt plaats op een gasproductielocatie in de Eemshaven. Je hebt afwisselende werkzaamheden zoals het inschrijven van bezoekers en contractors. Diverse keren per dag voer je veiligheids- en controlerondes uit op het terrein. Je houdt actief toezicht op de gebouwen en de terreinen.

Je komt te werken op één van de grootste De LNG-terminal van Nederland. Het is een fabriek die vloeibaar aardgas dat per schip naar de Eemshaven komt, omzet naar gasvormig aardgas. Het is essentieel dat deze belangrijke locatie heel goed wordt beveiligd.

Je rol als beveiliger is een actieve en afwisselende baan. Op deze locatie ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je schrijft bezoekers en contractors in en voert controle-, brand- en sluitrondes uit op deze locatie. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en controles op de correcte naleving van de geldende procedures m.b.t. toegang van personen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle op de aan- en afvoer van goederen en voert regelmatig visitaties (controles) uit aan personen en voertuigen.

Door jouw inzet en je gastvrije houding, laat jij bezoekers en medewerkers zich veilig en welkom voelen.

Verwelkomen van bezoekers en het inschrijven van bezoekers. Zorgen voor een gastvrij ontvangst. Je werkt samen met de interne servicedesk van de Gasunie en zorgt ervoor dat bezoekers en medewerkers ondersteund worden bij het plezierig uitvoeren van hun werk. Je ontvangt en verbind ontvangende telefoongesprekken. De werktijden zijn tussen 07:00 en 18:00 uur verdeeld over een ochtend- of middagdienst.

Een leuk extraatje? Op dit object bieden we je de mogelijkheid om je diploma Beveiliger/Coördinator 3 te halen tijdens je loopbaan. Daarmee helpen we jou een stapje verder in je carrière.

Als beveiliger bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
 • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'.
 • Vriendelijk ontvangen van bezoekers en gasten en ze wegwijs maken op de locatie.
 • Een afwisseling van mail, telefonie tot face to face klantcontact.

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:

 • Direct een vast contract
 • Een bruto uurloon tussen de €16,01 en €19,08 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.
 • Opleiding tot Beveiliger/Coördinator 3
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Reiskostenvergoeding 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling ,eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als onze nieuwe beveiliger:

 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Bezit je een rijbewijs B en een eigen auto.
 • Woon je rondom 60 km van Groningen (stad).

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig. De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werkveld. We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

Hoe is het om te werken als beveiliger bij Trigion?

vertelt over haar werk als beveiliger bij Trigion. In 2016 is ze bij Trigion gaan werken en voelt zich hier helemaal thuis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs0000025oRFIAY/Beveiliger-Gasunie-Groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.