BOA Specialisatie Jeugd Gemeente Het Hogeland 13-01-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. BOA Specialisatie Jeugd Gemeente Het Hogeland 13-01-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Boa specialisatie jeugd

Wil jij zorgen voor een prettige en veilige leefomgeving van onze gemeente? Vind je het leuk om veel op pad te zijn, vrijheid en veel contacten te hebben? Dan is deze baan iets voor jou!

We hebben jou nodig om de veiligheid en leefbaarheid te waarborgen in onze gemeente. Wij zijn de op één na grootste gemeente van Nederland in oppervlakte en kennen veel bijzondere plekken in de gemeente. We hebben een grote diversiteit in inwoners en werken veel samen met andere partners. Dit maakt deze baan uniek! Je bent vaak op pad en spreekt veel mensen.

Allemaal werken we aan de veiligheid van de gemeente in brede zin, maar hebben ook onze eigen specialisatie. Voor deze vacature zoeken we een collega met de specialisatie Jeugd.

Welkom in ons team!

Je komt terecht in ons team RO VTH en OOV dat bestaat uit ongeveer 40 collega's. We zien elkaar regelmatig en hebben een leuke sfeer in het team. We houden ons bezig met het verlenen van omgevingsvergunningen en vergunningen o.b.v. de APV en bijzondere wetten, maar ook met Openbare Orde en Veiligheid. We houden toezicht en handhaven zo nodig. Daar komt veel wetgeving bij kijken. Wij proberen altijd binnen de regels de ruimte optimaal te benutten. Oftewel: creatief binnen de lijntjes kleuren. We stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen en om in kansen te denken!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde en vooraf vastgelegd. Je start jouw werkdag vanuit het gemeentehuis in Uithuizen. Hier begin je met administratie of een teamoverleg. Daarna ben je op pad met één van jouw collega's. Wij doen ons werk op z'n Hogelands. Dit betekent dat we preventief handhaven door in gesprek te gaan met een open en oplossingsgerichte houding.

Als BOA met specialisatie Jeugd ben je bezig met wat er onder jongeren in onze gemeente leeft. Dit betekent dat je jongeren actief opzoekt, bijvoorbeeld op hangplekken, in sportgelegenheden of op andere hotspots. Je zorgt dat je weet wat er speelt en hoe je contact krijgt en houdt met de jongeren (bijv. via social media). Je bent betrokken bij jeugd overleggen waarin je contact hebt met verschillende partijen, zoals jongerenwerkers, Halt, scholen en jeugdreclassering.

Verder:

 • Samen met je collega's ben je zichtbaar aanwezig in de openbare ruimte en het aanspreekpunt voor inwoners. Jullie zijn de oren en ogen van onze gemeente.
 • Je stimuleert inwoners om zich te houden aan de regels uit de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en overige wet- en regelgeving in de openbare ruimte. Je spreekt overtreders aan en pakt ook door als dat nodig is.
 • Je voert handhavingsacties uit. Soms is dit ad hoc en soms aan de hand van regionale werkprogramma's. Je hebt veel contacten met collega's, politie, waterschap en inwoners.

Wie ben jij?

Je bent een fijne collega met een proactieve en communicatieve instelling. Je deelt onze visie over het preventief handelen en in gesprek gaan. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende zaken en mensen. Omdat we zo'n grote gemeente zijn werken we veel samen met andere ketenpartners. Die samenwerking zoek jij graag op. Je bent sensitief voor signalen in de omgeving en waar nodig ga je een goed gesprek niet uit de weg.

Verder:

 • Heb je kennis op het gebied van handhaving en toezicht;
 • Heb je een rijbewijs B.
 • Je hebt een passie voor werken met jongeren, verstaat hun taal en maakt/onderhoud makkelijk contact;
 • Je bent digitaal vaardig en weet wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van social media;
 • Heb je een mbo werk- en denkniveau en een geldig getuigschrift BOA domein I;
 • Je hebt ervaring en bent in het bezit van het certificaat jeugdboa.

Wat wij jou bieden

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor jouw eigen initiatief en ontwikkeling. En je werkt in een team met een fijne werksfeer! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van 32 - 36 uren per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Na dit jaar gaan we samen kijken of het jou en ons bevalt met de blik op een structurele invulling.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.014,- en € 4.244,- (functieschaal 8).
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Je krijgt naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen met een opleidingsbudget en ontwikkelbon.
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust even bellen met () via telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw cv en een motivatiebrief. Je kunt reageren t/m 21 januari en op 22 januari kijken wij naar de binnengekomen reacties. Je krijgt daarna van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 24 januari.

Sluitingsdatum

21-01-2024

Startdatum

11-01-2024

Locatie

Uithuizen

Contact met de gemeente

 • Telefoon:
 • WhatsApp:
 • Mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBoa
Indicatie salaris (min – max]3014 – 4244
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3287037-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: