Branch Manager Operations Data Centra Securitas 08-06-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Branch Manager Operations Data Centra Securitas 08-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Branch Manager Operations Data Centra

Eemshaven

Beveiliging & Surveillance

Full-time

Objectbeveiliging

Branch Manager Operations Data Centra

Eemshaven

Full-time

Beveiliging & Surveillance

Objectbeveiliging

Dit ga je doen

Als Branche Manager Operations Data Center bij Securitas ben jij de spil in het waarborgen van onze beveiligingsdiscipline. Jij zorgt ervoor dat onze diensten tijdig, volledig, efficiënt en volgens de hoogste standaarden worden geleverd. Jij realiseert onze commerciële doelstellingen en positioneert Securitas als de betrouwbare kennisautoriteit en businesspartner voor onze klant.

Dit ben jij

Je bent operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van onze beveiligingsdiensten en zorgt voor de naleving van Service Level Agreements (SLA) bij jouw klant. Dit doe je samen met jouw Security Managers en de Security teams op de locaties. Ook optimaliseer je de personeelsbezetting en werkt nauw samen met personeelsplanners. Dit betekent dat je uitstekende kennis hebt van de instructies & procedures, deze kennis overdraagt aan jouw team en je medeverantwoordelijk bent voor een juiste uitvoering van het HR-, CAO-, business- en veiligheidsrichtlijnen en gezondheidsbeleid.

Natuurlijk beperkt je functie zich niet tot de genoemde punten hierboven; er komt ook een stuk commercieel management, procesoptimalisatie en een aantal KPI's bij kijken. Hierbinnen vallen verantwoordelijkheden zoals het bewaken en optimaliseren van geleverde prestaties en de vertaling van commerciële strategieën naar concrete accountplannen. Ook draag je bij aan veranderprocessen richting een outside-in organisatie en investeer je in een relevant en duurzaam netwerk en zorgt voor optimale samenwerking en informatievoorziening.

Qua KPI zal je klant- en medewerkerstevredenheid, tijdige realisatie van doelen en naleving van SLA's nastreven, een bijdrage leveren aan marge- en procesoptimalisatie, competentieontwikkeling en deskundigheid van medewerkers. Ook het behalen van een lage employee-turnover door een preventief verzuimbeleid en efficiënte uitvoering van beveiligingsactiviteiten is onderdeel van je verantwoordelijkheid.

Dit krijg jij van ons

Een innovatief en duurzaam beveiligingsbedrijf. Dat is Securitas. Zo krijg je bij indiensttreding van ons direct een vaste aanstelling. Kijken we alleen naar de arbeidsvoorwaarden, dan is dat op basis van fulltime:

  • Een fulltime baan en een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een toonaangevende organisatie
  • Lease-auto inclusief tankpas
  • Laptop en Smartphone
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Solliciteren op deze functie

Enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Zodra je op deze button klikt, start voor jou het sollicitatieproces.
Goed om te weten: voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er een assessment toegestuurd en wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Deze screening duurt 6 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking bent geweest met politie of justitie. Ook sta je de afgelopen 8 jaar ingeschreven in een gemeente in Nederland.

Ja, ik wil de video afspelen

"In mijn persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik erg vooruit gegaan bij Securitas. Bij deze baan leer je echt jezelf kennen. Je geduld wordt op de proef gesteld en het heeft mij ook volwassener gemaakt."

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Kwaliteit
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsecuritas.nl/vacatures/branch-manager-operations-data-centra-eemshaven-8c87ec86-482f-49ba-a1c3-ff39c239d628

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.