Chauffeur Leerlingenvervoer Taxi Dorenbos 15-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Chauffeur Leerlingenvervoer Taxi Dorenbos 15-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Taxi Dorenbos

Chauffeur Leerlingenvervoer regio Groningen (15-20 uur)
Voor onze vestiging in Groningen zoeken wij meerdere nieuwe collega-chauffeurs Leerlingenvervoer die ons team komen versterken.

Wat ga je doen als Chauffeur Leerlingenvervoer?
Vanuit provincie Groningen maar ook vanuit Drenthe en Friesland verzorgt Taxi Dorenbos onder andere het Leerlingenvervoer en Dagbestedingsvervoer.

Je werkt gedurende 5 ochtend- en middagblokken van maandag t/m vrijdag, globaal tussen 7.00 en 9.00 uur 's morgens en 's middags van 14.30 tot 16.30 uur. Wil je extra werken? Ook dat is een mogelijkheid: er zijn in de avonden en weekenden vaak voldoende mogelijkheden om extra ritten te rijden binnen het Zorgvervoer. Binnen het Leerlingen- en Dagbestedingsvervoer breng en haal je kinderen naar speciaal onderwijs en/of cliënten naar de dagbesteding. Je bent het vaste gezicht voor jouw passagiers en tovert iedere dag een lach op hun gezicht! Je hebt een vaste bus bij huis dus je hoeft niet heen en weer naar de vestiging.

Wil je niet iedere dag werken maar onderdeel zijn van onze invallers die de ritten opvangen van collega's die tijdelijk zijn uitgevallen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Beschik je niet over een taxipas, geen probleem: wij werken met verschillende partners samen die de opleiding voor jou kunnen verzorgen.

Over Dorenbos Vervoer Management
Je gaat werken bij één van de grootste personenvervoerders van Noord-Nederland. Ons familiebedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid waardoor wij een leidende positie hebben in Groningen, Drenthe en Friesland. Dorenbos Vervoer Management is onder de naam Taxi Dorenbos actief vanuit 7 vestigingen (Groningen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Leeuwarden, Drachten en Kollumerzwaag. Daarnaast hebben wij nog uitvalsbasissen in Stadskanaal, Oude Pekela, Appingedam en Zoutkamp. Dagelijks zijn wij met ruim 700 enthousiaste collega's actief en verzorgen wij duizenden ritten binnen het doelgroepenvervoer.

Wat is belangrijk voor de functie?
Je bent het vaste gezicht voor de kinderen en cliënten welke jij dagelijks vervoert. Jij maakt de rit nét even iets aangenamer en weet je goed te verplaatsen in deze verschillende doelgroepen. Goede sociale vaardigheden, geduld en gevoel voor de medemens zijn een must.

Je bent in bezit van rijbewijs B, je beschikt over aantoonbare rijervaring en je bent in het bezit van een chauffeurskaart of bereid deze te behalen.

De beloning is conform de CAO Zorgvervoer en Taxi waarbij jij tevens deel uitmaakt van de pensioenregeling Pensioenfonds Vervoer. Het uurloon geschied op basis van ervaring en varieert van € 14,28 - € 16,39 per uur.


Vliegveld Service

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTaxichauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)15 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BranchePersonen vervoer
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.taxidorenbos.nl/chauffeur-dagbesteding-leerlingenvervoer-regio-groningen-15-20-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.