Commercieel Medewerker Binnendienst TABS Holland 20-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst TABS Holland 20-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Commercieel Medewerker Binnendienst

  • Groningen, Nederland
  • 40 uur
  • jongeneel
  • MBO
  • Geplaatst op: 17-05-2024
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging in een markt die niet stilstaat? Kom dan eens op de koffie bij ons om de mogelijkheden te bespreken!

Wat ga je doen?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst bouw jij mee aan het succes en groei van onze vestiging in Groningen. Je begint met een kop koffie en kan met het team die vol humor zit aan de dag starten. Je informeert en adviseert, hoofdzakelijk telefonisch, onze klanten en prospects met jouw kennis van hout- en bouwmaterialen. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten, je stelt offertes op en pakt de aanvragen voor calculaties op. Verkregen opdrachten invoeren, uitvoeren en goede opvolging hiervan.
Jouw team bestaat uit 7 teamleden die ervoor zorgen dat de sfeer er goed in zit op de vestiging. Regelmatig schakel jij met andere afdelingen zodat alles goed verloopt. Je werkt op een dynamische werkplek omdat de klanten bijvoorbeeld ook wel eens bij jou aan je bureau staan en als het druk is ondersteun je jouw collega's aan de verkoopbalie. Ook heb jij nauw contact met de Accountmanager omdat jouw werk het verlengstuk is van het sales proces.
Alvast kennismaken? Dat kan alvast online met de

Kwalificaties

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren. Jij wilt namelijk de beste Commercieel Medewerker Binnendienst worden! Daarnaast heb jij ook nog:
• MBO werk- en denkniveau
• Relevante werkervaring als Commercieel Medewerker
• En ook kennis van bouwmaterialen en/of hout
• ambitieuze doelstellingen (en dat stimuleren wij het voordeel van bij een grote organisatie werken, is dat er veel doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn).

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg jij van ons?
• Salaris conform CAO Houthandel
• Werken is fijn, maar vrije tijd ook, je krijgt dan ook bij een fulltime dienstverband 30 vrije dagen!
• Afhankelijk van je reisafstand krijg je ook reiskostenvergoeding
• Via onze TABS Academy kun jij je verder ontwikkelen
• Medewerkerskorting op al onze producten Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De holding bestaat uit een groep van bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels en bewerkingsbedrijven.
Eén van onze grootste bedrijven is Jongeneel, met 41 vestigingen ruim vertegenwoordigd in Nederland. Al meer dan 225 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor iedereen die bouwt of klust. We leveren hout, plaat en bouwmaterialen vanuit onze vestigingen in Nederland. Onze klanten waarderen ons vakmanschap, onze energie en persoonlijke aanpak. Ons doel is om samen te bouwen, samen met de leveranciers, samen met onze medewerkers en samen met onze klant.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabsholland.nl/vacature/commercieel-medewerker-binnendienst-a0wqb000000ghmtyaw/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.