Communicatiemedewerker LandschappenNL 31-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Communicatiemedewerker LandschappenNL 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

LandschappenNL in cijfers Ons team Werken bij Wat we doen

 • Actuele thema's
Wat jij kunt doen
 • Vrijwilligerswerk

Communicatiemedewerker (28-32 uur)

Als communicatiemedewerker ben jij dagelijks bezig met het vertellen van verhalen over het Groningse landschap. Via verschillende communicatiekanalen draag je bij aan onze profilering en online zichtbaarheid. Je werkt nauw samen met onze project- en programmaleiders. Ook stem je de communicatie af met andere partijen waarmee we samenwerken in de verschillende projecten.

Wie zoeken we?

Je bent creatief, leergierig en je kunt zelfstandig werken. Je schrijft foutloos inspirerende teksten en hebt ervaring met social media. Je hebt een proactieve houding, werkt gestructureerd en volgens een strakke planning, kunt goed schakelen tussen taken en bent ondernemend. Het is fijn als je thuis bent in ons werkveld en verbinding voelt met het landschap van Groningen.

Wat ga je doen?

 • Je gaat aan de slag met uitvoerende communicatietaken. Bijvoorbeeld het redigeren van teksten, het bijhouden van de website en sociale media, het meedenken en schrijven aan ons magazine 'Thuis in het landschap' en onze interne- en externe nieuwsbrieven;
 • Je pikt signalen op en signaleert trends die leven in ons netwerk, maar ook binnen onze organisatie;
 • In samenwerking met je collega werk je aan aansprekende content in woord en beeld voor verschillende projecten.

Dit breng je ook mee:

 • Een relevante hbo-opleiding;
 • Een vlotte schrijfstijl;
 • Ervaring met het werken in een CMS;
 • Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is een pre;
 • Kennis van en ervaring met SEO en Google Analytics is een pre;
 • Een proactieve, creatieve en servicegerichte instelling.

Wie zijn wij?

Wij, van Landschapsbeheer Groningen, geloven dat mensen prettiger en gezonder leven in een karakteristieke, groene omgeving. We zetten ons in voor het streekeigen cultuurlandschap van de provincie Groningen, de grote variëteit aan planten en dieren én de rijke cultuurhistorie. Onze provincie kenmerkt zich door wadden en wierden, hagen en houtwallen, maren en molens, begraafplaatsen en borgen. En nog zo ontzettend veel meer. Deze zichtbare geschiedenis en onze Groningse identiteit koesteren we en willen we behouden.

Daarom is Landschapsbeheer Groningen hét landschapsloket in Groningen. We adviseren vanuit onderzoek en brede expertise, we maken landschappelijk inpasbare ontwerpen én doen de uitvoering. We zijn een duurzame en onafhankelijke samenwerkingspartner voor provincie, gemeenten, waterschappen, natuurbeheerders, agrariërs en particulieren. Dankzij de inzet van ons deskundig uitvoeringsteam en een heel groot netwerk aan groene vrijwilligers maken we ideeën en ontwerpen waar. Zo zorgen we samen voor het landschap!

We zijn een organisatie met zo'n 50 medewerkers en een grote groep vrijwilligers. Bij ons werken mensen met passie voor en kennis van het landschap. Werk je bij ons, dan werk je samen met bevlogen collega's op de meest bijzondere plekken in de provincie Groningen.

Bij ons krijg je:

 • een afwisselende, uitdagende baan met enthousiaste en gedreven collega's;
 • de flexibiliteit om je eigen werktijden in te delen en locatieonafhankelijk te werken;
 • een werkomgeving waarin aandacht is voor je ontwikkeling, passie en plezier;
 • een dienstverband voor een jaar, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband;
 • de opbouw tot een goed pensioen via BPL;
 • een salaris in loonschaal 6 (max. € 4.146,80) bruto per maand bij een 37-urige werkweek, volgens de Cao Bos en Natuur, onderdeel De Landschappen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Communicatie
Indicatie salaris (min – max]4146 – 4146
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.landschappen.nl/vacatures/communicatiemedewerker-28-32-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.