Diepladerchauffeur Elzinga 23-10-2023

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Diepladerchauffeur Elzinga 23-10-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Diepladerchauffeur in opleiding

Heb je al enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur en ben je toe aan het zwaardere werk? Dan ben je geknipt voor het werk als chauffeur van onze dieplader!

Jij als diepladerchauffeur in opleiding

Als leerling chauffeur op de dieplader ben je bezig met het verplaatsen en vervoeren van machines uit ons machinepark. Het gaat hierbij om transport tussen diverse projecten in heel Nederland of naar ons bedrijfsterrein in Uithuizermeeden.

Elzinga Cargo werkt momenteel met een groot aantal bedrijfswagens, vrachtwagens, overslagkranen, grondverzetmachines, tractoren, rups- en mobiele kranen, maar ook diverse kleine en grote wiel- en schrankladers. Stuk voor stuk uitstekend onderhouden en in goede staat. Kwaliteit en veiligheid gaan immers voor alles!

Tijdens het maken van je "trainingsuren" wordt je in de praktijk gekoppeld aan onze ervaren dieplader chauffeur. De eerst periode rijd en kijk je mee en op den duur worden de rollen omgedraaid.

 • Je leert naast het rijden op onze dieplader ook het omgaan met en rijden op de diverse machines, omdat de machines ook door jou op en van de dieplader gereden moeten worden. Het is niet vanzelfsprekend dat de machinist nog aanwezig is op de werklocatie, als jij de machine komt brengen of ophalen.
 • Jij bent vaak als eerste op locatie en meestal de laatste die het terrein van de Elzinga Groep weer op komt rijden.

Wat wij vragen

 • Rijbewijs CE met geldige code 95 en geldige bestuurderskaart t.b.v. digitale tachograaf;
 • Je hebt kennis/inzicht met en aantoonbare ervaring op kranen en machines;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma;
 • Veiligheid vind je belangrijk, net als het goed omgaan met machines;
 • De werktijden zijn variabel, waardoor een grote mate van flexibiliteit wordt verwacht;
 • Woonachtig in Noord-Nederland en fulltime beschikbaar.

Wat wij je bieden

 • Een goed salaris volgens de cao;
 • Zekerheid, we bieden gelijk een vaste aanstelling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Groen Grond en Infrastructuur;
 • Een fijne werksfeer, bij de Elzinga Groep heerst een informele teamsfeer, platte organisatiestructuur met open en korte lijnen.

Nog even over ons

In Noord-Nederland zijn wij als bedrijf niet alleen bekend vanwege onze herkenbare gele kleur op ons materieel, maar ook door de werkzaamheden die wij uitvoeren. De Elzinga Groep is een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, transport, grond-, weg- en waterbouw, ontwerpen en produceren en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. Daarnaast staan we bekend als een no nonsens bedrijf: kan niet, bestaat niet.

Elzinga Cargo Facilities is gespecialiseerd in bulkhandling. In totaal slaan wij zo'n 9.000.000 ton per jaar over. Dat doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland en Duitsland. Onze flexibele planners zorgen samen met onze machinisten en chauffeurs dagelijks voor een optimale planning en het beste resultaat voor onze klanten.

Waarom bij ons?

Omdat wij op meedenken met de klant, oplossingen presenteren, altijd kijken naar de efficiëntie van het product én hoog inzetten op kwaliteit en veiligheid.

Met al onze medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig en veilig bedienen en ondersteunen van de klant. Wil jij meer lezen over de diverse werkzaamheden van Elzinga Groep? Klik dan hier.


Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met (bedrijfsrecruiter) op .

Naast deze vacature hebben wij ook diverse andere vacatures.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBulkwagenchauffeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elzingagroep.nl/vacatures/diepladerchauffeur-in-opleiding/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: