Docent Atlas College 31-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Docent Atlas College 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Docent Scheikunde (1e gr.) | Vervanging wegens ziekte

Locatie: Hoorn

Tabor College Werenfridus heeft voor het schooljaar 24/25 plek voor een docent scheikunde. De functie is voor 0,8 fte en tijdelijk wegens ziektevervanging.
Onze sectie scheikunde is een stabiele vakgroep bestaande uit 3 personen.
Werken bij Werenfridus
Tabor College Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Ons onderwijs bieden wij ook tweetalig aan. Op Werenfridus helpen we leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, sociaal bewuste en wereldwijze mensen. We moedigen hen aan om zelfstandig de wereld te ontdekken vanuit een veilige en ambitieuze omgeving. Cognitieve en creatieve uitdaging zijn daarbij kenmerkend.
Goed onderwijs en alles wat daarbij komt kijken
Met zoveel verschillende leerlingen vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt op school. Er is ondersteuning voor hoogbegaafde leerlingen, voor leerlingen met dyslexie en dyscalculie en voor leerlingen die graag iets extra's willen doen op school. Zo hebben we een Honeurs Programme voor leerlingen die hun lesprogramma willen verrijken, verbreden of versnellen. Het kan dus zomaar gebeuren dat je een vwo-leerling in de klas hebt die in vijf jaar het vwo-examen haalt, of een havo-leerling die in vier profielen examen doet.
Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent eerstegraads bevoegd voor scheikundeof in de afrondende fase van deze opleiding.
Wat krijg je van ons?
  • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs ; Inschaling in LB (min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Jouw salaris is afhankelijk van jouw huidige ervaring en inschaling.
  • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
  • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin word je begeleid door een professionele coach om jouw doelen te behalen. Het sporten doe je twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College;
  • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop.
  • Mogelijkheid tot het volgen van (gezamenlijke) scholing/opleiding .
  • Een MacBook in bruikleen.
Sollicitatieprocedure
Heb ik jouw interesse gewekt? Mocht je meer informatie willen over de vacature of eens willen sparren met een collega uit het team? Dat kan! Onze personeelsadviseur Anita Spil of ) helpt je graag verder. Op Werenfridus wordt de leerling zelfbewust, sociaal bewust en wereldwijs. Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium vol uitdagingen: Nederlandstalig en tweetalig. Onze gedreven docenten en ons bijzondere gebouw stimuleren de leerlingen om in een veilige omgeving onderwijs te volgen. Bij ons op school gaat het er niet om om de allerbeste te zijn, maar leerlingen kunnen hier wel de beste versie van zichzelf worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Scheikunde
Indicatie salaris (min – max]3301 – 3301
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://stappeninhetonderwijs.nl/vacatures/291258/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.