Engineer E&I TMC 11-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Engineer E&I TMC 11-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

logo-marklogo

Groningen

Als engineer E&I ben je betrokken bij investeringsprojecten op het gebied van elektro-, regel- en besturingstechniek, waarbij je verschillende rollen kunt vervullen, zoals deelnemer aan grote projecten, projectleider van deelprojecten, of projectleider bij kleinere installatiegerichte projecten. Je verantwoordelijkheden omvatten onder meer het ontwerp, de engineering, de coördinatie van teams, budgetbewaking en zorgen voor succesvolle implementatie binnen de gestelde kaders. Door technische expertise te combineren met projectmanagementvaardigheden draag je bij aan het tijdig en binnen budget afronden van projecten met de vereiste kwaliteit.

Engineer E&I Groningen

We kijken ernaar uit van je te horen.

| JOUW UITDAGINGEN

Als specialist op het gebied van industriële automatisering draag je de verantwoordelijkheid voor alle aspecten met betrekking tot de Distributed Control Systems (DCS) en Programmable Logic Controller (PLC) systemen binnen de organisatie. Dit omvat een breed scala aan taken, variërend van het initiëren van installatieprojecten tot het waarborgen van de dagelijkse efficiënte werking van deze systemen.

Je bent betrokken bij de volledige levenscyclus van de systemen, te beginnen met de installatie en eventuele uitbreidingen ervan. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig plannen en uitvoeren van installatiewerkzaamheden, waarbij je ervoor zorgt dat alle componenten correct worden geïntegreerd en functioneren zoals verwacht.

Daarnaast richt je je op het continue onderhoud en beheer van de DCS- en PLC-systemen. Dit omvat het proactief monitoren van prestaties, het identificeren en oplossen van eventuele storingen of problemen, en het implementeren van verbeteringen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te verhogen.

Een belangrijk aspect van je rol is het voortdurend onderzoeken en evalueren van nieuwe technologieën en methodologieën die de operationele processen kunnen verbeteren. Je adviseert het management over mogelijke vernieuwingen of upgrades aan de installaties en biedt inzicht in de potentiële voordelen en risico's van dergelijke wijzigingen.

Als projectleider of lid van een projectgroep ben je nauw betrokken bij de planning en uitvoering van elektrotechnische en instrumentatieprojecten. Je coördineert de verschillende fasen van het project, van conceptontwikkeling tot implementatie, en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat deadlines worden gehaald.

Naast je betrokkenheid bij nieuwe projecten, ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van technische documentatie, zoals tekeningen en machinebeschrijvingen. Je zorgt ervoor dat deze documenten accuraat en up-to-date zijn, zodat ze als referentie kunnen dienen voor onderhouds- en operationele doeleinden.

Tenslotte ligt er ook een grote nadruk op het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van de elektrische installaties. Je implementeert en handhaaft strikte veiligheidsnormen en procedures, en werkt voortdurend aan het optimaliseren van het energieverbruik en de prestaties van de systemen om een veilige en productieve werkomgeving te garanderen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • Je hebt een afgeronde HBO E&I of gelijkwaardig
  • Je bent laagspanningsdeskundige

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Technology Oost is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.


Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

, Netherlands

Tel:


TMC Software doet het bijzonder goed op het gebied van hightechsystemen, automobiel, home entertainment en multimedia, en gezondheidszorg. We zijn een thuisbasis voor briljante zielen die doortastend zijn, goed communiceren, veel ervaring hebben en die uiteraard beschikken over technische vaardigheden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd in softwareontwikkeling (ontwerp en architectuur), maar ook in projectmanagement en outsourcing.

Belgium

JUNIOR JAVA SOFTWARE ENGINEER

Belgium

TMC is truly unique thanks to our Employeneurship model. A direct permanent contract, individual profit sharing, support with a one-on-one coach and trainings designed to help you develop your entrepreneurial skills!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Engineer E&i
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://tmc-employeneurship.com/nl/careers/software-engineer-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.