Enthousiaste Stagiair(e) Fysio2Fit 31-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Enthousiaste Stagiair(e) Fysio2Fit 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

  • Bel voor een afspraak
  • Of whatsapp je vraag

Opgehaalde bedrag spinningmarathon €853,25 voor het goede doel!

Enthousiaste Stagiair(e) gezocht!

Enthousiaste stagiaires voor onze fitness gezocht!

Wij hebben weer stageplekken beschikbaar voor schooljaar 2024/2025, zowel op onze locatie in Winsum als op onze nieuwe locatie in Uithuizen. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder.

Ben jij gemotiveerd, je hebt een passie voor sport en klaar voor een uitdagende stage? Heb jij minstens een Fitness A-diploma op zak, liefst richting B? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

We bouwen je stage rustig op. In het begin kijk je mee met alle onderdelen van onze diensten en leer je wat we allemaal te bieden hebben. Vervolgens mag jij steeds meer zelf uitvoeren en bouwen we ernaar toe dat jij ook zelfstandig aan de slag kan en afspraken mag draaien. Later in je stage doe je zelf intakes met sporters van alle leeftijden voor de eGym. Je motiveert hen om het beste uit zichzelf te halen en ondersteunt hen hierbij. Daarnaast bieden we groepslessen, voedingsadvies, vrije fitness, senioren-fitness, loopgroepen en nog veel meer!

Wie ben jij?

Wij zoeken een zeer gemotiveerde doener die werk ziet liggen. Jij volgt een niveau 3 of 4 studie en heb zin om aan te pakken. Lukt het misschien niet helemaal of twijfel je? Geen probleem, vraag ons gerust! Jij bent hier tenslotte om te leren! Je bent representatief en gastvrij, onze sporters moeten sporten met een glimlach en dat begint al bij de voordeur. Je kunt goed alleen werken, maar ook in teamverband. Daarnaast heb jij natuurlijk affiniteit met sport, bewegen en gezondheid!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou fijne en leerzame begeleiding in een gezellige werkomgeving. Je krijgt bij ons de ruimte voor ambities, persoonlijke groei, uitdaging en ontwikkeling!

Onze locaties:

  • Winsum
  • Uithuizen (net geopend!))

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom ons team versterken en ontdek hoe leuk en leerzaam een stage bij ons kan zijn!

Onze vestigingen

Fysio2Fit
Het Aanleg 1
9951 SJ Winsum

Studio Fysio2Fit Uithuizen
Industrieweg 12
9981 HJ Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersonal Trainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://fysio2fit.nl/vacatures/stage/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.