Facilitair Coördinator Enexis ISS Facility Services 07-06-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Facilitair Coördinator Enexis ISS Facility Services 07-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Facilitair Coördinator Enexis Groningen/Drenthe

Groningen

Hbo, Mbo

Facility Management

32 - 40 uur

Facilitair Coördinator Enexis Groningen/Drenthe

Groningen

Facility Management

Hbo, Mbo

32 - 40 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige coördinator die houd van aanpakken en goed het overzicht kan houden over verschillende taken, teams en projecten. Ben jij de topper die wij zoeken?

Wat ga je doen?

In de rol van facilitair coördinator ga jij ervoor zorgen dat de operatie op rolletjes loopt. Je ondersteunt op deze manier het facilitaire proces bij onze opdrachtgever. Jij creëert de voorwaarden zodat medewerkers gemotiveerd aan het werk zijn om op deze manier zo efficiënt mogelijk invulling te geven aan de continuïteit van de dienstverlening.

Jouw verdere taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het voorbereiden, plannen en coördineren van facilitaire werkzaamheden op operationeel niveau.
 • Geeft functioneel leiding aan het team, coacht, controleert de kwaliteit en zorgt voor continuïteit van de werkzaamheden;
 • Het zelfstandig verrichten van gevarieerde logistieke, beheersgerichte en preventiegerichte facilitaire werkzaamheden;
 • Het bijhouden/registreren van administratieve gegevens;
 • Het signaleren van onvolkomenheden/knelpunten bij uitvoering, zorgdragen voor het in overleg oplossen van de onvolkomenheden en doen van praktische gerichte verbeteringsvoorstellen;
 • Het begeleiden, controleren en het incidenteel uitvoeren van dagelijkse operationele werkzaamheden.

In deze rol rapporteer je aan en werk je nauw samen met de Facilitair Manager. De standplaats is Groningen/Drenthe

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding op facilitair gebied);
 • Ervaring in operationele aansturing;
 • Analytisch vermogen en oog voor detail;
 • Een positieve houding.

Maak kennis met onze recruiter

Stel je vragen aan:

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende functie met een markconform salaris op basis, 25 vakantiedagen, een lease auto, een laptop en smartphone en een goede pensioenvoorziening. Je kunt rekenen op een open en informele werksfeer. Ook vinden we het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door jouw leidinggevende of specifieke trainingen.

Wie zijn wij?

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen waar mensen werken en brengen deze samen door de inzet van de juiste service en technologie.. We bieden je de mogelijkheden en omstandigheden om invulling te geven aan onze waarden eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat. Klinkt als jouw werkomgeving?

ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de tweede keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better.

ISS is Top Employer 2023 in Nederland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFacilitair Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijiss.nl/vacatures/facilitair-coordinator-enexis-groningen-drenthe-groningen-1139

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.