Helpende Plus Zonnehuisgroep Noord 04-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Helpende Plus Zonnehuisgroep Noord 04-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Helpende plus | Wijkteam | Loppersum - Middelstum

In Loppersum/Middelstum werken onze collega's samen aan het verlenen van de beste zorg voor onze cliënten. We geloven in eigen regie, zowel bij onze cliënten als bij jou als medewerker. Als jij in je kracht staat verleen je zorg met passie en dat is precies wat onze cliënten verdienen. Kom jij onze wijkteams versterken?

Wat ga je doen?

Als Helpende bied je jouw cliënten optimale zorg in hun eigen vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Jouw collega's staan niet letterlijk naast je op de werkvloer, dus je staat je mannetje en bent in staat direct en correct te handelen in iedere situatie. Gelukkig kan je altijd (telefonisch) op je collega's terug vallen mocht dat nodig zijn. Verder ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je verleent zorg aan cliënten op basis van in het zorgplan vastgestelde afspraken;
 • Je signaleert bijzonderheden;
 • Je verzorgt de verslaglegging in het zorgdossier;
 • Je neemt actief deel aan overlegsituaties, zoals cliëntbesprekingen en teamvergaderingen;
 • Je hebt een actieve en positieve houding en een sterk inlevingsvermogen.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, met een max van 16 uur per week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 30 (maximaal € 3.013,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden

Dit ben jij

 • Je hebt je diploma Helpende plus behaald en beschikt over werkervaring in deze functie;
 • Je vindt afwisseling in je werk leuk;
 • Je bent enthousiast, flexibel en communicatief sterk;
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in een team werken.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Zonnehuis Thuis

Onze 10 wijkteams zijn actief in de regio's Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), gemeente Eemsdelta (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en HoogezandSappemeer).


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Clarie Spelmink via
() of () via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met Aagje Wiersma (adviseur werving & selectie) via .

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Nadat wij vervolgens de VOG ontvangen hebben, krijg je het voorgeschoten bedrag terug bij je eerste salarisuitbetaling.

Je kunt solliciteren via onderstaande button.


Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLoppersum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-061-helpende-plus-wijkteam-loppersum-middelstum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.