Managementassistent a Centraal Orgaan opvang asielzoekers 24-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Managementassistent a Centraal Orgaan opvang asielzoekers 24-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Managementassistent A regio Groningen"

Managementassistent A regio Groningen

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers in Nederland. Iedere dag staan we op onze locaties in heel Nederland klaar voor bewoners. Wat je rol ook is, bij het COA ben je onmisbaar. Ben jij de teamplayer die zowel het team als de manager kan ondersteunen? En ben je op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Groningen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw rol als Managementassistent

Je ondersteunt enthousiaste en bevlogen Managers door het afhandelen van telefoon- en mailverkeer, het beheren van de agenda en het selecteren en prioriteren hiervan. Je vormt een filter voor de leidinggevende, maar geeft belangrijke en dringende zaken direct door. Tevens bereid je vergaderingen en bijeenkomsten voor, zowel inhoudelijk als organisatorisch, onder andere door het opvragen en verwerken van informatie. Je legt verslag van bijeenkomsten en vergaderingen door het opstellen van notulen en actielijsten en je beheert de bewaking van gemaakte afspraken. Daarnaast handel je zelfstandig correspondentie af aan de hand van concepten. Je bent zowel klantgericht als professioneel assertief, je bent integer en je schrijft heldere en begrijpelijke teksten.

Functie-eisen

Wat jou kenmerkt is dat je zelfstandig, vrolijk en behulpzaam bent, maar daarnaast ook professioneel assertief. Naast ondersteuner voor de managers ben je er ook voor het team. Je bent een echte teamplayer en vindt het prettig om je als spin in het web te bevinden tussen de collega's. Je voelt je thuis in een omgeving die continue verandert en je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Hoe groter de uitdaging, hoe breder jouw glimlach!

Dit hebben wij verder van je nodig:

 • Opleiding: Een mbo-diploma op het gebied van management assistent, secretarieel en/of Schoevers
 • Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Praktische en toepassingsgerichte kennis van regels en afspraken op administratief en secretarieel gebied
 • Persoonlijkheid: Je bent accuraat, omgevingsbewust en communicatief vaardig
 • Vervoer: Eigen vervoer is wenselijk, gezien veel locaties lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer

Waar ga je werken?

Het COA groeit en daarom zoeken we nieuwe collega's in de regio Groningen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt en naast de bestaande locaties hopen wij nog nieuwe locaties te kunnen openen. Een team bestaat uit 15 tot 30 medewerkers werkzaam in functies als huismeester, woonbegeleiders, programmabegeleider, casemanagers enz. Binnen het team zijn er korte lijntjes. Je neemt deel aan de team overleggen op locatie, waarbij er genoeg ruimte is om te sparren met collega's.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een werkomgeving waarin je echt iets voor iemand kan betekenen en waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een veelzijdig takenpakket en veel ruimte om hier je eigen invulling aan te geven. We ondersteunen je in persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, want duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Verder bieden wij jou als managementassistent bij het COA:

 • Salaris: minimaal € 2.826,- en maximaal € 3.499,- bruto op basis van 36 uur (inschaling is op basis van kennis en werkervaring);
 • Dienstverband: een dienstverband voor de duur van 12 maanden met zicht op een vast contract (onder voorbehoud van organisatieontwikkeling en functioneren);
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioen, loopbaanbudget, vitaliteitsuren en een individueel keuzebudget (IKB) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering);
 • Vakantieverlof: 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB);
 • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Herken jij je hierin als mens en collega. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega's alleen een loondienstverband aanbieden.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via . We kijken uit naar jouw reactie!

Titel: Managementassistent A regio Groningen

Nummer: 3572

Locatie: Groningen

Deadline: -

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2826 – 3499
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.coa.nl/apply/managementassistent-a-regio-groningen/gngvx9/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.