Manager Philadelphia Zorg 20-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Manager Philadelphia Zorg 20-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

WorldSkills

Philadelphia is hoofdsponsor van Worldskills mbo-vakwedstrijden voor Maatschappelijke Zorg!

Manager Werk en Ontwikkeling regio Groningen

Ben jij die Manager Werk & Ontwikkeling die voor 36 uur per week bij ons mee komt bouwen aan sterke teams, goed relatiebeheer, mooie projecten en goede afspraken met opdrachtgevers?


Jouw werkplek
Philadelphia is een landelijke zorgaanbieder gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of andere kwetsbaarheid. Bij Jeugd, Werk & Ontwikkeling helpen we inwoners met ambulante begeleiding en zorgen we voor of leiden we toe naar een waardevolle dag activiteiten of werk.

Jij komt te werken bij Werk & Ontwikkeling in de regio Noord Nederland, in en rondom Groningen, waar je leiding geeft aan de teams dagbesteding, ambulante teams en leer-werktrajecten. We werken voor jeugd en volwassen inwoners en deelnemers.

Je bent veel onderweg, niet alleen naar je teams, maar ook om contacten te leggen en te onderhouden met collega's van de clusters Zorg & Wonen en Intensieve Zorg, andere zorgaanbieders, verschillende gemeentes en het bedrijfsleven. Je vindt netwerken leuk en ziet snel mooie kansen op verdere samenwerkingen.

In onze regio is de grootste uitdaging meer deelnemers te laten profiteren van ons unieke aanbod en daarnaast de teams slim te laten werken en door te laten groeien naar meer zelforganisatie. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden in de provincie om nieuwe vormen van dagbesteding en ambulante begeleiding op te zetten. Ook lopen er veel nieuwe projecten waar jouw energie voor nodig is. In dit alles speel jij straks een cruciale rol en heb je veel professionele vrijheid.
Jouw werkgebied
Jouw werkgebied bestaat op dit moment uit de gemeentes Groningen, Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta, Midden-Groningen, Oldambt, Stadskanaal en Borger-Odoorn. In Groningen trek je het Gebied Ondersteunend Netwerk dat wij als hoofdaanbieder voor het zuiden van de stad samen met co-partners vormgeven.
Wat jij doet
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. We ondersteunen elke dag meer dan 10.000 deelnemers bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de deelnemer en werken graag met onze verschillende concepten en innovaties in onze ondersteuning. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap. En dat verwachten we ook van jou.
Jouw werk heeft rechtstreeks invloed op deelnemers. Jij maakt afspraken met samenwerkingspartners, zodat deelnemers met hun talenten kunnen meedoen in de maatschappij. Je hebt in contacten met jouw teams maximale impact. Je inspireert en daagt hen uit de lat hoger te leggen, zodat deelnemers maximaal hun doelen kunnen nastreven en zelfredzamer worden. Iets nieuws uitproberen? Dat moedig jij alleen maar aan. Daarnaast heeft elke dag zijn eigen dynamiek, met HR-vraagstukken, organisatorische zaken en financiën die op orde moeten zijn. Hulp nodig? Je trekt aan de bel op het servicekantoor in Amersfoort of spart met je collega MT leden. Jij bent er voor deelnemers, hun vertegenwoordigers en collega's. Met jouw inzet en toewijding creëer je een sfeer waarin teams bloeien, deelnemers doorgroeien en samenwerkingspartners verbonden blijven. Je bent ondernemend en een pionier die kansen ziet en hier de juiste actie op zet! Jij behaalt resultaat.
Over jou
Jij:

 • hebt een hbo-opleiding afgerond, eventueel aangevuld met een managementopleiding;
 • hebt aantoonbaar ervaring als manager;
 • combineert zakelijk instinct met een passie voor mensen;
 • gaat graag vol gas en schakelt snel;
 • weet hoe je sterke zorgteams bouwt, coacht, prikkelt en ondersteunt bij teamontwikkeling en zelforganisatie;
 • bent ondernemend en houdt van pionieren op verschillende gebieden;
 • bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen;
 • hebt communicatieve en luistervaardigheden waar je u tegen zegt;
 • maakt je snel verschillende computersystemen eigen;
 • neemt de administratieve afhandeling van zaken serieus en hebt gevoel voor kwaliteit;
 • hebt kennis van de WLZ, WMO, de Participatie- en Jeugdwet en andere relevante wet- en regelgeving.

Dit krijg je van ons
Dit werk vraagt veel van je. En dus is het ongelooflijk belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij zorgen daarom voor:

 • een dynamische afwisselende baan waarin je werkt met bevlogen professionals en veel uitdagingen;
 • diverse trainingen voor een frisse blik en om bij te blijven in je vak;
 • faciliteiten om je goed van dienst te zijn: van timemanagement tot coaching, kies wat je nodig hebt;
 • een leuke werkgever waar veel dingen gewoon goed geregeld zijn, zoals thuiswerkfaciliteiten, apparatuur die je ondersteunt en een auto van de zaak;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3694,- en maximaal € 5370,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • bovenal fijne collega's;
 • een contract voor één jaar dat we graag z.s.m. omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd als we een match zijn.

Echt iets voor jou!?
Wist je meteen 'dit is het'? Vertel uiterlijk 1 april 2024 waarom je bij ons past in een leuke brief met heldere cv. Nog vragen? Bel dan met , Philadelphia Werk & Ontwikkeling Noord Nederland, op telefoonnummer . De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 15 april 2024 . Een vervolggesprek vindt in overleg met jou plaats.
Interne sollicitanten gaan voor bij gelijke geschiktheid. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat medewerkers de mogelijkheid hebben zich verder te ontwikkelen. Is deze baan misschien niet jouw match dan is er wellicht een andere leuke vacature bij Philadelphia. Wie je ook bent, welkom bij Philadelphia! We maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus.


Heb je nog algemene vragen?

Kijk hier voor de contact gegevens van de regio recruiter.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Manager Werk en Ontwikkeling regio Groningen

Adres

Henri Dunantlaan, 20, 9728 HD, Groningen


32 - 36 uren

hbo

FWG 60 (min € 3694,- en max € 5370,-)

Sluitingsdatum 1 april 2024

Vacaturenummer: 4690


Werk & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]3694 – 5370
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorphiladelphia.nl/vacatures/manager-werk-en-ontwikkeling-regio-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.