Medewerker Bediening Houdt van Eten 30-09-2023

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Medewerker Bediening Houdt van Eten 30-09-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ben je klaar voor jouw nieuwe uitdaging in de horeca?

Gastrobar Houdt van Eten in Groningen is per direct op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste collega's om ons team te versterken.

Houdt van Eten is meer dan 13 jaar gevestigd in het hart van Groningen aan het begin van de Herestraat op nummer 96. Gastvrijheid en Gastgerichtheid staat bij ons voorop. Wij geven gasten de culinaire beleving vanaf het moment van binnenkomst tot vertrek!

Koken of bedienen in Groningen centrum op een leuk niveau? Straal jij klasse uit en zorg je voor een prettige atmosfeer. Treed binnen als collega in de wereld van Gastrobar Houdt van Eten en word meegenomen in de gemoedelijke en gezellige sfeer van ons team.

Vanaf 7 september 2023 zijn wij een compleet nieuw concept gestart: Van restaurant in Groningen naar Gastrobar in Groningen. Onder de naam:
Het is de plek waar eten niet zomaar een maaltijd is maar een heerlijke ervaring. Samen delen en genieten van heerlijke proeverijen van warme en koude gerechten met het Sharing Food Menu of toch een Gastrobar Special voor jezelf. Het kan allemaal bij Gastrobar Houdt van Eten in Groningen. Een warm welkom voor iedereen en vooral toegankelijk voor iedereen waar dagverse kwaliteitsproducten de hoofdrol spelen en passie voor smaak in elk gerecht te proeven is. Beïnvloed door de smaken uit Frankrijk, Spanje met een Aziatische twist. Wil jij samenwerken met Chefkok Carlos Jansen met een CV waar je U tegen zegt! Reageer snel voordat het te laat is!

Top locatie

Gezelligheid

Erkend leerbedrijf

Professioneel Team

Flexibele werktijden

Kom jij ons team versterken?

Wij willen jou een platform bieden waar je niet alleen werkt, maar ook groeit. Waar je jouw passie kunt omzetten in inspiratie voor onze gasten. Bij ons maak je deel uit van een dynamisch team waar jouw enthousiasme het verschil maakt. Bij Gastrobar Houdt van Eten draait het niet alleen om werk. Het is een gevoel. Een gevoel van samenkomen, van emoties delen, en vooral van gepassioneerd vakmanschap. Als jij dezelfde visie hebt, willen we graag kennismaken.

Ben jij de gastvrije en gepassioneerde horeca topper die we zoeken? Samen creëren we niet alleen gerechten en heerlijke drankjes maar ook onvergetelijke herinneringen. Kom aan boord en laat jouw passie schitteren!

Jij bent: - leergierig, enthousiast en niet bang om een praatje te maken met gasten - een aanpakker en stressbestendig - gemiddeld twee avonden beschikbaar, waarvan minimaal één in het weekend - werkzaam (geweest) als medewerker bediening in de horeca

Wij bieden: - Een flexibele parttime baan met ruimte voor ontwikkeling - Een gezellige werkplek in een enthousiast team - een salaris conform Horeca CAO


Medewerker bediening

Spreekt jou dit aan? Stuur dan je motivatie en CV per mail naar: ter attentie van

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://houdtvaneten.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: