Ondernemersadviseur Gemeente Het Hogeland 07-12-2023

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Ondernemersadviseur Gemeente Het Hogeland 07-12-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ondernemersadviseur

Een sterk bedrijfsleven maakt een sterke gemeente! En voor dit bedrijfsleven zoeken we een contactpersoon/adviseur met een passie voor ondernemers. Veel op pad in de gemeente, ondernemers spreken en bedrijven van binnen zien. Wordt jij hier enthousiast van? Lees dan gauw verder!

Welkom in ons team!

Je komt bij ons terecht in een gedreven en gezellig team. Wij werken aan de Economie & Arbeidsmarkt en Toerisme & Recreatie in onze gemeente. We zijn een team van vijf collega's die een hart hebben voor het bedrijfsleven in onze gemeente. We noemen onszelf wel de 'cowboys' van Het Hogeland: we werken veel samen met de ondernemers en kijken altijd naar wat wél kan.

Wat ga je doen?

We hebben zo'n 4.000 ondernemers in onze gemeente en daar zijn we trots op! We hebben grote en kleine bedrijven die stuk voor stuk gedreven zijn om hun onderneming tot een succes te maken. Voor een deel van deze ondernemers wordt jij contactpersoon. Je bent dus veel op pad in onze gemeente om de ondernemers te bezoeken. Dat maakt deze functie ook zo leuk! Je komt bij veel ondernemers binnen en helpt ze op allerlei vlakken. Dit kan gaan om adviseren of bemiddelen bij een vergunningaanvraag, een personeelsvraagstuk, ondernemers met elkaar verbinden of hulpmiddelen aanreiken wanneer een onderneming het lastig heeft.

Een hele diverse functie waarbij echt iedere dag anders is! Verder:

 • Je organiseert diverse netwerkbijeenkomsten zoals het ondernemersontbijt en het ondernemersplein op de jaarlijkse promotiedagen.
 • Je legt verbindingen tussen ondernemers onder elkaar, maar ook met de doelen van de gemeente. Zoals duurzaamheid in ondernemen.

Wie ben jij?

Je bent een prettige collega die een positieve instelling heeft. Uiteraard heb je een hart voor ondernemers en Het Hogeland. Je bent van nature toegankelijk, mensen stappen makkelijk op jou af. Je weet hoe je goed contact legt met verschillende mensen en bij wie je aan tafel zit. Je ziet snel de verbanden tussen vraagstukken van ondernemers en mogelijkheden om te helpen. Je kunt daarmee ook input leveren voor het beleid van de gemeente. Je bent je bewust van de rol die jij hebt en die de gemeente heeft. Verder:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden;
 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke belangen.

Wat bieden wij?

Een top baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 32 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Gedurende het jaar gaan we in gesprek of het jou en ons bevalt met de blik op een structureel dienstverband.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de €3.396 En €5009 per maand (functieschaal 10 - medewerker ontwikkeling lll).
 • Bovenop jouw salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Bovenop het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken met de middelen die je daarvoor nodig hebt. Je bent veel op pad in de gemeente en is er een standplaats in Uithuizen om te werken.
 • Ruimte voor werkplezier! Zo gaan we geregeld met elkaar op teamuitje en gaan we wadlopen, varen of maken een nachtelijke wandeling met de boswachter.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten door eens mee te lopen, een kop koffie te drinken met het team of met de teamleider? Je kunt dan gerust even bellen of een WhatsApp sturen naar via telefoonnummer .

Je kunt dit voor 13 december opsturen. Na 13 december gaan we kijken naar de binnengekomen reacties en hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek in de week 51.

Sluitingsdatum

13-12-2023

Locatie

Uithuizen

Contact met de gemeente

 • Telefoon:
 • WhatsApp:
 • Mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Bedrijfsvoering
Indicatie salaris (min – max]3396 – 5009
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3268449-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: