Pedagogisch Medewerker Kids2b 02-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Pedagogisch Medewerker Kids2b 02-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature pedagogisch medewerker | VSO + BSO locatie

25-28 uur | Salaris max. € 3.489,- bruto per maand | Sportieve en creatieve BSO locatie
Waarderen. Dat doen ouders wanneer ze hun kind zo gelukkig zien bij het ophalen. Dat doen kinderen wanneer ze de leukste tijd met jou beleven. Dat doen wij als werkgever omdat we zien wat jij voor de kinderen en voor de organisatie betekend.
Jij doet dat door je werk met plezier uit te voeren. Door het zien van de pedagogische ontwikkelingen waar jij aan bij mag dragen. Door het plezier wat je de kinderen ziet beleven.

En er is ruimte voor die waardering: door een grote vraag aan VSO en BSO opvang in Eenrum zoeken wij een pedagogisch medewerker die hier 25-28 uur per week met een passie voor pedagogiek aan de slag wil gaan!

Wat jij precies bij ons gaat doen?

Dagelijks zie jij de kinderen voor wie ze zijn en geef jij hun wat ze nodig zijn. Of dit nou een helpende hand, het geven van loose parts of juist ruimte is. Jij biedt hun daarbij activiteiten die jij vormgeeft met beleving. Zo laat jij taal, sociaal emotionele elementen en meer op elkaar aansluiten.

We leggen in jouw werk sterk de nadruk op het begrijpen en respecteren van de individuele ontwikkeling van elke kind. Jij creëert dan ook een omgeving die dit ondersteunt. Jij hebt een groot oog voor de emotionele behoeften van elk kind. Je bent bedachtzaam in het observeren van hun gedrag en stemmingen, en je probeert te begrijpen hoe je hun op alle niveaus kunt ondersteunen.

Ten slotte is het delen van informatie en ervaringen met zowel de ouders als collega's een integraal onderdeel van jouw rol. Je deelt daarom niet alleen praktische informatie, maar ook inzichten in de individuele ontwikkeling van elk kind en hoe deze te ondersteunen. Op deze manier creëren we een omgeving voor kinderen waarin iedereen bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand (vanaf 2024) bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor een jaar voor in eerste instantie 24 uur per week waarbij jij werkt op dinsdag of donderdag, woensdagmiddag en vrijdag. Jouw nieuwe baan start op 8 januari 2024.
 • Dagdiensten. Bij deze opvang zijn de werktijden tussen 07:00 en 8:30 en 13:30 en 18:00. Weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Hierbij kijken wij graag naar jouw eigen passies en de mogelijkheid om jouw expertises ook echt toe te passen op onze locatie. Daarbij steunen we ook graag jouw eigen ontwikkeling door begeleiding van onze pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie. Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar kom jij te werken?

Je vindt alles onder één dak, dat is het gemak van Kids2b De Linde in Eenrum. Onze opvang zit samen met een basisschool en peuterspeelzaal in dit kindcentrum en heeft, naast gezellig ingerichte groepsruimtes, gedeelde ruimtes met het onderwijs. De verschillende ruimtes sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen, daarnaast beschikt de locatie over een fijne buiten ruimte. Dit biedt alle mogelijkheden voor een optimale groei en ontwikkeling van de kinderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het kindgericht werken en onze organisatie. Daarbij:

 • Ben jij iemand die goed kan zien wat een kind nodig heeft en op basis van ervaring een kind daarbij kan helpen.
 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Beschik jij over 3F.
 • Ben jij sportief, creatief en weet jij hiermee leuke activiteiten op te zetten.
 • Ben jij bekend met 'Loose parts' en kun jij hiermee het zelfvertrouwen van de kinderen stimuleren.
 • Kan jij beleving geven aan onze speerpunten.

José Janssens

Functie Werving & Selectie

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAccountancy
LocatieEenrum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-vso-bso-locatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.