Programmamanager IV Supply Value 20-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Programmamanager IV Supply Value 20-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Supply Value Consulting

Programmamanager IV PEAG - Min.EZK - IMG - 36/40 uur - 6 maanden - Groningen

Korte omschrijving

Het beheer van de primaire applicatie-portefeuilles in het IMG veranderprogramma Parlementaire Enquêtecommissie Aardgaswinning Groningen(PEAG) voor de afdeling Informatievoorziening. Het programma PEAG omvat omvangrijke aanpassingen in zowel de werkprocessen van de Rijkszaak en Deskundigen applicatie, de organisatiestructuur van de ontwikkelteams, als ook overige processen van binnen de afdeling Informatievoorziening en de interactie met business en projecten. Deze veranderingen zijn nodig om de uitvoeringsorganisatie klaar te maken voor de uitvoering van de aanpassingen en om op een efficiënte en doelmatige uitvoering te kunnen laten geven aan de kabinetsmaatregelen van de parlementaire enquête.

Functie omschrijving

Hij/Zij is het primaire aanspreekpunt voor de organisatievraagstukken van PEAG binnen IV. Omdat IV in belangrijke mate bepalend is voor de uitvoering draagt de programmamanager structureel en in hoge mate bij aan de afstemming van het totale projecten en programma portfolio en in de ordening van de organisatiebesturing. De programmamanager is daarmee de liaison tussen de Business afdelingen, projecten en de afdeling Informatievoorziening (IV) voor organisatievraagstukken die betrekking hebben op primaire applicatie aanpassingen. De programmamanager neemt zitting in het MT IV en rapporteert aan de manager IV/CIO van het IMG.

Achtergrond opdracht

Het mijnbouwdossier kenmerkt zich door grote complexiteit en multidimensionale vraagstukken in de regio Groningen. Burgers komen in aanmerking voor vergoeding van schade als gevolg van mijnbouwactiviteiten in het Groningenveld. Daarnaast komt een deel van de burgers ook in aanmerking voor versterkingsmaatregelen aan hun woning. Voorts is er een recente grote politieke druk en wens buiten de causaliteit schades af te handelen. Deze wens leidt tot een substantiële wijziging van de werkzaamheden van het IMG, terwijl tegelijkertijd de behandeling van huidige dossiers nog aan de orde is. Het IMG is in zijn bestaansperiode explosief gegroeid. De organisatie inrichting is gebaseerd op de veronderstelling dat het aantal aanvragen minder omvangrijk zou zijn. De noodzaak van ingrijpende veranderingen in de organisatie, de werkprocessen, werkwijze en cultuur is duidelijk maar zijn nog niet definitief. De uitkomsten van de parlementaire enquete geven aanleiding tot aanpassingen in de wijze van de afhandeling van schade. De bestaande uitvoering moet tijdens de veranderingen door kunnen gaan.

Functie

Werkervaring en -denkniveau

- WO werk- en denkniveau

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/programmamanager-iv-peag-min-ezk-img-36-40-uur-6-maanden-groningen-Zh5Z_6fVg_OYruEz/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.