Project- en Teamassistent Gemeente Het Hogeland 08-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Project- en Teamassistent Gemeente Het Hogeland 08-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Project- en teamassistent

Wil jij jouw bijdrage leveren aan ontwikkelingen binnen onze gemeente Het Hogeland? Zet jij graag jouw organisatorische en administratieve talenten in? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Welkom in ons team!

Je komt te werken in het team Assistentenpool. Het team bestaat uit collega's in de functies van directie- bestuursassistenten, projectmedewerkers en teamassistenten. In ons team zit veel organisatietalent en een flinke dosis rust en overzicht. We zijn gewend om te werken in een hectische omgeving. We organiseren en regelen en hebben plezier in het leveren van een bijdrage aan het werk en de rust van anderen. En dat is precies wat het werk zo leuk maakt. We werken samen vanuit Winsum maar je kunt ook vanuit huis of één van onze andere locaties werken.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt twee teamleiders van het Ontwikkelplein én het team Ontwikkelen en Werkbegeleiding. Wij zitten midden in een transformatie van een traditioneel SW-bedrijf naar het Ontwikkelplein Het Hogeland. Het Ontwikkelplein ondersteunt inwoners die dat nodig hebben in hun ontwikkeling naar- en in werk, participatie of inkomen, met het oog op de eigen regie en zelfredzaamheid. Houd jij van een dynamische werkomgeving en wil je een bijdrage leveren aan de ingezette koers, dan is dit een mooi moment om in te stappen!

Aan jou de taak om de teamleider Ontwikkelen en Werkbegeleiding en teamleider Leren en Werken (Productie en Dienstverlening) op secretarieel gebied te ondersteunen. Dit doe je op inhoudelijk/organisatorisch, secretarieel en administratief gebied. Je zorgt voor voorbereiding van bijeenkomsten/vergaderingen door deze te organiseren, actielijsten te maken en eventuele acties uit de bijeenkomst af te handelen. Met regelmaat nodigen we interne en externe partijen bij ons uit, dus je houdt ervan om deze bijeenkomsten tot in de puntjes te organiseren. Daarnaast ondersteun je het team, bijvoorbeeld bij de organisatie en planning rondom de training Kansrijk Talent.

Daarnaast vervul je een rol als programmaondersteuner waarbij je de programmamanager c.q. teamleider ondersteunt bij het doorlopen van het Programma. Je signaleert administratieve aspecten van het programma en faciliteert het inhoudelijk werk. Je bewaakt ook de financiële kaders.

Verder:

 • beschik je over organiserend vermogen
 • heb je zicht op het proces rondom documenten voor besluitvorming en zorg je ervoor dat dit tijdig de goede route volgt;
 • beheer je digitale documenten en werk je met verschillende systemen voor het archief of besluitvormingsproces;
 • beantwoord je telefoontjes en e-mails;
 • beheer je de agenda's en zorg je ervoor dat ze logistiek goed op elkaar aansluiten;
 • zorg je ervoor dat planningen en afspraken behaald worden;
 • telt jouw mening! We horen dan ook graag van jou in welke werkzaamheden je knelpunten ziet of voor welke je verbetervoorstellen hebt.

Wie ben jij?

Je bent een ondersteuner in hart en nieren! Het geeft jou energie om anderen volledig te ontzorgen. En dit doe je het liefst in een omgeving waar veel gebeurt. Je bent een prettige collega om mee samen te werken en je brengt een positieve bijdrage in het team. Jouw talent is om de ondersteuning te bieden vóórdat het jou gevraagd is. Je ziet waar jouw uitstekende organisatie- en planningsvaardigheden nodig zijn. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en je bent creatief in jouw oplossingen. Je bent vernieuwend en niet bang om nieuwe wegen te bewandelen. Je communiceert helder en prettig, zowel mondeling als schriftelijk.
Verder:

 • beschik je over (minimaal) een mbo werk- en denkniveau;
 • heb je ervaring in een functie op het gebied van ondersteuning/secretarieel;
 • ben je integer en kunt met vertrouwelijke informatie omgaan;
 • heb je kennis van administratieve processen en procedures en ben je handig in het werken met digitale systemen zoals Join en Ibabs.

Wat wij jou bieden

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je werkt in een team met een open en gezellige werksfeer! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen en om jouw eigen ideeën in te brengen!
Verder krijg je onder meer:

 • een arbeidsovereenkomst van 25 uur per week;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij we eerst een jaarcontract aanbieden om te kijken of het jou en ons bevalt;
 • een bruto voltijd salaris tussen de € 2.666,- en € 3.784,- (functieschaal 7); in 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging als gevolg van een nieuwe cao;
 • bovenop dit salaris een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%;
 • naast het wettelijke verlof ook bovenwettelijk verlof omdat wij een goede balans tussen werk/privé belangrijk vinden;
 • een ontwikkelbon om in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • de mogelijkheid om lid te worden van een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust jouw vragen telefonisch stellen. Je kunt bellen met (coördinator projectteam en evenementen) via of Jeanet Korringa (teamleider) via .

Je kunt jouw cv en motivatiebrief opsturen tot en met 20 mei 2024. Op 21 mei 2024 gaan wij kijken naar de binnengekomen reacties en ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op donderdag 23 mei van 11.00 -14.00 uur te Winsum.

Sluitingsdatum

20-05-2024

Locatie

Het Hogeland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2666 – 3784
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)25 – 25
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=525&cHash=202286aea58864c5e67138fdfe1564f4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.