Projectcoördinator GBN 29-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Projectcoördinator GBN 29-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Werken bij GBN

Projectcoördinator

REGIO Noordoost nederland

Wij maken je het graag moeilijk

Kan niet bestaat niet. Linksom of rechtsom, dat maakt voor jou niet uit. Want jij zorgt ervoor dat zaken hoe dan ook geregeld worden. Dat doe je als Projectcoördinator regio Noordoost Nederland samen met jouw collega's vanuit ons kantoor in Utrecht.

Onder het mom van "work hard, play hard" weten we het beste in elkaar naar boven te halen en is er ook zeker tijd en ruimte voor gezelligheid. Als team beschikken we over enorme kennis en ervaring. Dat willen we inzetten om niet alleen 'de dingen goed te doen', maar samen vooral 'de goede dingen' te doen. Voor onze opdrachtgevers, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat; één voor één afvalstromen circulair maken. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste projectcoördinator voor de regio Noordoost Nederland

Heb jij ruime ervaring als werkvoorbereider en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij commercieel ingesteld en durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Als projectcoördinator bij GBN Groep heb je een veelzijdige en afwisselende functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van onze mooie projecten met de focus op duurzaamheid en circulariteit.

Dit ga je doen

Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als projectcoördinator bij GBN Groep, want iedere dag is anders. Zo houd je je het ene moment bezig met de planning, het volgende moment zit je in overleg met de opdrachtgever. Wat wel hetzelfde is: jij bent dé expert en de verbindende factor binnen onze projecten. Jij draagt er zorg voor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid. Als aanspreekpunt voor de regionale aanvragen, locaties en projecten zorg jij ervoor dat de goed tot uitvoering komen. Ook zie je erop toe dat het werk conform het contract wordt uitgevoerd. Het ondernemerschap zit jou dan ook in het bloed en jij weet als geen ander hoe je moet netwerken. Natuurlijk is er een bestaand netwerk aanwezig, maar er zullen ook nieuwe relaties aangeboord moeten worden. Kortom, een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarmee je daadwerkelijk een bijdrage levert aan een circulaire economie!

Dit zijn onder andere je taken

 • Verantwoordelijk voor het bewaken en bijsturen van onze projecten
 • Communicatie van onze projecten in de regio
 • Onderhouden van bestaande relaties en aanboren van nieuwe relaties
 • Het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen
 • Meedenken over hoe processen beter en efficiënter kunnen gaan.
 • Opstellen van begrotingen, prognoses en bewaken van het budget

Wij verwachten van jou

Jij bent onze rots in de branding. Je houdt van afwisseling en weet het hoofd koel te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je houdt van structuur, maar je slaat niet door: je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met je team schouder aan schouder te werken. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging! Verder:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding (civiele) techniek
 • Heb je bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider
 • Ben je goed op de hoogte van de verschillende contractvormen
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jij mag van ons verwachten

Je komt terecht in een plezierig en resultaatgerichte werkomgeving, waarin je regisseur van je eigen ontwikkeling mag zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor jou als persoon. We besteden bij GBN Groep aandacht aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goed marktconform salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes en een pensioenregeling met werkgeversbijdrage. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Dit is GBN

Werken bij GBN betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team.

Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega's hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, proactief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. We ontzorgen met volledig ketenbeheer bij inname van grond en reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van asbest- en bodemsanering en we zijn producent van secundaire grond- en bouwstoffen.

Circulariteit en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met GBN verbonden. GBN Groep bouwt aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen, dat is GBN!

Wil je meer weten over onze innovatieve activiteiten en prachtige projecten? Ga dan nu naar www.GBN.nl.

Kop koffie?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectcoördinator regio Noordoost Nederland en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met via of of met Berrie Klein via

Reageren

Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Martin via o.v.v. projectcoördinator regio Noordoost Nederland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gbn.nl/projectcoordinator-regio-noordoost-nederland/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.