Projectleider Supply Value 25-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Projectleider Supply Value 25-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Supply Value Consulting

Projectleider IEDB - Min. EZK - IMG - 36-40u - 6 maanden - Groningen

Publiek

Overheid

Infrastructuur / Bouw

Projectbeheer

0 tot 2 jaar

WO

36 - 40 uur

7 uur geleden

Korte omschrijving

Als projectleider Indirecte Effecten Diepe Bodemdaling (IEDB) ben je verantwoordelijk voor het (mede)aansturen van een klein team dat al langer werkt aan het IEDB vraagstuk. Naast de personeels- en lijnverantwoordelijkheid zit er ook een belangrijke analytische component in waarbij de projectleiders eerste taak het in kaart brengen is van de huidige stand van zaken en de al uitgevoerde onderzoeken.

Als projectleider ben je tevens verantwoordelijk voor:

  • Begeleiden van projectmatige uitvoer
  • Beheer van belanghebbenden
  • Opzetten van een plan van aanpak

Functie omschrijving

Achtergrond opdracht

De gaswinning in het Groningenveld en de gasopslag in Norg zorgen voor diepe bodemdaling- en stijging die invloed heeft op het grond- en oppervlaktewatersysteem. En dat kan weer leiden tot zetting- en verzakkingschade. Er zijn op dit onderwerp meerdere onafhankelijke onderzoeken uitgevoerd door Delatares, TNO en TU Delft.

Organisatorische context en cultuur

Na een halve eeuw gaswinning in Groningen, resulterend in een omvangrijk aantal aardbevingen, is er schade ontstaan aan de huizen en gebouwen van de bewoners, instellingen, organisaties en ondernemers in het gebied.

Het instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG; voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandige bestuursorgaan dat schade als gevolg van gaswinning in het Groningenveld en gasopslag Norg afhandelt. Te denken valt aan fysieke schade aan woningen en infrastructurele of waterbouwkundige werken (inclusief Herstel in natura), immateriële schade en waardedaling van woningen.

Verder is het IMG verantwoordelijk voor herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen met een projectkantoor in Assen en heeft ruim 700 medewerkers. De komende periode gaat het IMG zich nog bezighouden met nieuwe taken, zoals Duurzaam Herstel en gederfd woongenot.

Het bestuur van het IMG is verantwoordelijk voor de uitvoering van de taken van het IMG en de IMG-organisatie. Het bestuur wordt daarbij ondersteund door het bureau (de uitvoeringsorganisatie). De directie is door het bestuur belast met de dagelijkse leiding van het bureau. De directie vormt samen met de afdelingsmanager het MT.

Het managementteam (MT) bestaat thans uit één directeur en 4 afdelingsmanagers.

Het MT bestaat verder uit de afdelingsmanagers Klantcommunicatie en -dienstverlening, Schade-expertise en -herstel, Bestuurlijke en Juridische Zaken en Schadeafhandeling en Regiebureau/Informatievoorziening. Daarnaast is er een afdeling Communicatie en een afdeling Bedrijfsvoering.

Functie eisen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/projectleider-iedb-min-ezk-img-36-40u-6-maanden-groningen-Zipf1avExfFH5npL/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.