Projectleider Supply Value 25-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Projectleider Supply Value 25-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Projectleider - Min.BZK - NCG - 32/36 uur - 12 maanden - Groningen

Publiek

Overheid

Projectbeheer

2 tot 5 jaar

HBO

32 - 36 uur

Korte omschrijving

Opdrachtgever: Nationaal Coördinator Groningen

In Groningen moet iedereen veilig kunnen wonen, werken en naar school gaan. Daarom werkt Nationaal Coördinator Groningen (NCG) aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het gaat om preventief versterken. Zo kunnen bewoners en gebruikers het gebouw veilig verlaten bij een zware aardbeving. NCG werkt hiervoor samen met de zeven gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en het Rijk.

Afdeling Ontwerp

De afdeling Ontwerp is verantwoordelijk voor de voorbereiding van een door de gemeente te nemen versterkingsbesluit in het kader van de versterking van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het versterkingsbesluit is onder andere gebaseerd op het normbesluit, de aanvullende wensen van bewoners en de gemeenten, de vereiste vergunningen, subsidies, etc. Deze afdeling treft tevens alle voorbereidingen voor de realisatie van de versterkingsbesluiten.

Functie omschrijving

Team Projectmanagement

Team Projectmanagement is verantwoordelijk voor de planning, resources en aanpak van projecten en verantwoordelijk voor de aansturing, begeleiding en resultaten van de projectteams. Dit betekent dat het team Projectmanagement:

- Projectteams stellen zich samen op basis van de benodigde kennis en competenties.

- Verantwoordelijk is voor de aansturing en begeleiding van projectleden.

- Verantwoordelijk is voor het eindresultaat van de projecten.

Omschrijving en doel van de opdracht

De Projectleider is verantwoordelijk voor alle aspecten van het project, waaronder begroting, financiën, techniek, organisatie, contractmanagement, verificatie en validatie, risicobeheersing, projectbewaking, kwaliteit en planning ter realisatie van de in de projectopdracht opgenomen te versterken gebouwen, samen met de gebiedsmanager voor informatie naar de bewoner.

Activiteiten

- Realiseren van versterkingsbesluit op het pand of cluster van panden die onder het project vallen.

- Zorg ervoor dat de juiste mensen betrokken worden bij het project.

- Rapporteren over de voortgang en realisatie van project.

- Verantwoordelijk voor het opbouwen en de bemensing van de projectorganisatie en het tijdig aanhalen van specialisaties.

- Verantwoordelijk voor het opstellen van plannen van aanpak met ramingen of begrotingen voor de intentie-, initiatief- en uitvoeringsfase van projecten zodat zij vastgesteld kunnen worden.

- Verantwoordelijk voor een of meerdere projecten.

- Ervaring met aansturen van projecten/teams.

Functie eisen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Bouw
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/projectleider-min-bzk-ncg-32-36-uur-12-maanden-groningen-Zk8PHqEjWIlBAB4j/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.