Schilder Stichting Woonservice Drenthe 31-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Schilder Stichting Woonservice Drenthe 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ik zoek een woning
Over Woonservice
Ik wil kopen

Plekje vrij... voor een schilder plus 32 36 uur per week

Plekje vrij... voor een schilder plus 32-36 uur per week

Wil jij als schilder aan de slag bij een woningcorporatie? Word je blij van zowel binnen- als buitenschilderwerk? En vind je het fijn om zelfstandig te werken? Dan hebben wij een plekje vrij voor jou!

Wat ga je doen?

Als schilder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende schilder- en onderhoudswerkzaamheden in en om onze woningen. Op basis van werkopdrachten schilder je onder andere kozijnen, deuren, plinten, plafonds en wanden. Ook voer je kleine houtrotreparaties en glaszetwerkzaamheden uit.

Binnen projecten zoek je zelf afstemming met bewoners en wanneer jouw werk in de woning erop zit, laat je deze netjes achter voor de bewoner.

Wat is nou die plus van de schilder plus?

De plus is een extra rol die je oppakt. Dit houdt in dat je gekoppeld wordt aan een aantal wooncomplexen binnen ons werkgebied. Je weet wat er leeft in de wooncomplexen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Als je door ons werkgebied rijdt, kijk je goed om je heen en signaleer je vroegtijdig waar onderhoud nodig is aan onze woningen.

Daarnaast kan het zijn dat je wordt ingezet voor mutatiewerkzaamheden en andere allround onderhoudsklussen aan onze woningen. Denk hierbij aan deursloten vervangen, schakelmateriaal vernieuwen of andere (herstel)werkzaamheden in en om een woning.

Wat breng jij mee?

Je bent een kei in schilderen en draait je hand niet om voor gerelateerde onderhoudswerkzaamheden. Bewoners van de woningen waarin je schildert zien jou graag komen vanwege je vriendelijkheid en vakmanschap. Jij wordt blij van de afwisselende gezichten en omgevingen die je tegenkomt in je baan en voelt je trots als bewoners hun waardering uitspreken over jouw werk.

Verder heb je:

 • Een afgeronde schildersopleiding
 • Een aantal jaren werkervaring als schilder
 • VCA basis certificaat
 • Rijbewijs B

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een organisatie waar je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Werken met positieve collega's in een informele organisatie met grote ambitie.
 • Een baan voor 32-36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren bieden wij je graag een vast dienstverband.
 • Je krijgt uiteraard een bedrijfswagen en gereedschap ter beschikking.
 • Een tablet en een mobiele telefoon.
 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.114,- en € 3.892,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal F van de CAO Woondiensten).

Wil je meer weten over werken bij Woonservice?

 1. Plekje vrij... voor een schilder plus 32-36 uur per week

Woonservice Drenthe & Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchilder
Indicatie salaris (min – max]3114 – 3892
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.woonservice.nl/over-woonservice/hier-staan-wij-voor/werkgelukt/plekje-vrij-voor-een-onderhoudsschilder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.