Schoonmaak Coördinator School Atalian 24-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Schoonmaak Coördinator School Atalian 24-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Schoonmaak coördinator school

Groningen

Wat ga je doen als schoonmaak coördinator?

Ben jij een gedreven professional die als meewerkend voorman/voorvrouw uitblinkt in zowel operationele taken als coördinerende verantwoordelijkheden? Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman/voorvrouw die zijn/haar expertise wil inzetten in een dynamische omgeving. In deze rol besteed je 80% van je tijd aan meewerken in de schoonmaak. De overige 20% ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit, het efficiënt plannen van werkzaamheden, het beheren van middelen op deze school en het aansturen van een gemotiveerd team. Word jij onze nieuwe collega als meewerkend voorman/voorvrouw?

 • Locatie: Groningen;
 • Soort werkplek: school;
 • Werkdagen: maandag tot en met vrijdag;
 • Werktijden: tussen 16:00 en 18:30 uur. Dat is minimaal 12,5 uur per week.

Wat breng je mee?

Bij ons sta jij als medewerker van ATALIAN centraal. We zoeken voor deze rol een mensenmens. Iemand die snapt dat wanneer je investeert in de medewerkers dit positief uitpakt voor de dienstverlening. Jij hebt een aantal jaren ervaring in de schoonmaak. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

En verder..

 • MBO werk- en denkniveau;
 • flexibel en stressbestendig;
 • woonachtig in (de omgeving) van Groningen.

Je krijgt een passend contract met uiteraard een goed salaris (tussen de €14,74 en €17,07 bruto per uur) en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • je bent vrij in de schoolvakanties;
 • reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
 • eindejaarsuitkering van 5% als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • en een heleboel leuke collega's!

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega's sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitair diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.
Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.
ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met of Daan Tellman via .

Versturen

Schoonmaak coördinator school

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoorman Schoonmaak
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)13 – 13
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijatalian.nl/vacatures/vacature-schoonmaak-coordinator-school-groningen-387837-11.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.