Schoonmaak Medewerker Cantorclin Schoonmaak 24-11-2023

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Schoonmaak Medewerker Cantorclin Schoonmaak 24-11-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Bel ons: 088 00188 00

Schoonmaakbedrijf CantorclinSchoonmaakbedrijf Cantorclin

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor 2 panden welke dichtbij elkaar in de buurt liggen in Zandeweer en Uithuizen een schoonmaak medewerker voor 15.75 uur per week totaal.

Het pand in Zandeweer is een school, hier werk je elke dag 1.75 uur en kan je starten vanaf 15:00 uur. Op het pand in Uithuizen werk je maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 1 uur en kan je starten vanaf 14:00 uur en op woensdag werk je 3 uur en kan je starten vanaf 16:00 uur

Het gaat om de schoonmaak van een school ( Zandeweer ) en een zorglocatie ( Uithuizen ). De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat cliënten & medewerkers een schone (werk)omgeving hebben, kan jij zelfstandig functioneren en ben jij 18 jaar of ouder? Woon je in Uithuizen of Zandeweer of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een pand in Borger een schoonmaak medewerker.

Je werkt op maandag en woensdag 1 uur per dag en op vrijdag 1.25 uur per dag. De werktijd kan aanvangen vanaf 16:30 uur, maar mag ook later (sleutelpand)

Het gaat om de schoonmaak van een bedrijfspand (kringloop en dagbesteding). De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat cliënten & medewerkers een schone (werk)omgeving hebben, kan jij zelfstandig functioneren en ben jij 18 jaar of ouder? Woon je in Borger of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor diverse panden in Hoogeveen een schoonmaak medewerker.

Je werkt voornamelijk van maandag tot en met vrijdag. De werktijden variëren van 's morgenvroeg tot eind middag/begin avond.

Het gaat om de schoonmaak van bedrijfspanden/kantoren . De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat medewerkers een schone werkomgeving hebben, kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Hoogeveen of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een zorgrelatie (dagbesteding) in Hoogeveen een schoonmaak medewerker.

Je werkt op maandag en donderdag 1.95 uur per dag, dus 3.9 uur per week .

Starttijd is 17:00 uur (sleutelpand).

Het gaat om de schoonmaak van lokalen, gangen, en algemene ruimtes. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de cliënten en medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Hoogeveen of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Wanneperveen een gemotiveerde schoonmaakmedewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2 uur per dag, dus 10 uur per week. Starttijd vanaf 15:00 uur.

De werkzaamheden zijn het schoonmaken van de algemene ruimte, Lokalen en toiletten, dus afstoffen, prullenbakken legen, stofzuigen en/of dweilen, spinrag verwijderen e.d.

Wil jij ervoor zorgen dat de leerlingen en leraren kunnen starten in een frisse leer/werk omgeving, en woon je in de omgeving van Wanneperveen en ben je per direct beschikbaar dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur vanaf 20 jaar

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. is in Tilburg op zoek naar een gemotiveerde, nette collega voor de schoonmaak van een school voor 5 dagen per week.

Je werkt op maandag , dinsdag en donderdag 2 uur per dag, woensdag 3,5 uur per dag en vrijdag 2.5 uur per dag Je werkt dus 12 uur per week. Je kan starten vanaf 12:30 en 15:00.

Het betreft de schoonmaak van een school, dus het schoonmaken van de toiletten, tafels, kasten en vensterbanken etc. afnemen met een natte doek. Stofzuigen, dweilen en prullenbakken legen.

Woon jij in Tilburg of directe omgeving, wil je graag werken, ben je netjes, enthousiast, en ben je op korte termijn voor langere tijd (vaste baan) beschikbaar? Geeft het jou een goed gevoel te weten dat de leerlingen en leraren elke dag kunnen leren en werken in een schone frisse omgeving? reageer dan snel, wij gaan graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58- €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Hoogeveen een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2 uur per dag, dus 10 uur per week .

Het gaat om de schoonmaak van kantore, kantine en gangen. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Hoogeveen of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Emmeloord een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 1,75 uur per dag, dus 8,75 uur per week .

Het gaat om de schoonmaak van kantoren. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Amersfoort of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Emmeloord een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2 uur (avond) of 2,5 uur (ochtend) of 4,5 uur per dag.

Starttijden zijn in de ochtend 09:00 tot 11:00 of 09:00 tot 11:30 of avond 17:00 tot 19:00 soms 19:30.

We zoeken personen voor de ochtenden 2.5 uur per dag, dus 12.5 uur perweek(toiletten) en iemand voor de avonden 2 uur per avond (kantoorpand), dus 10 uur per week. Je werkt samen met andere collega's op deze locaties.

Het gaat om de schoonmaak van kantoren. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Emmeloord of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een school in Beekbergen een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 3 uur per dag, dus 15 uur per week .

Starttijd is vanaf 15:00 uur (sleutelpand).

Het gaat om de schoonmaak van een school. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen/ dweilen van de algemene ruimtes en lokalen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de leraren en leerlingen een schone werk/leeromgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren, ben jij klantvriendelijk en minimaal 18 jaar? Woon je in Beekbergen of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 - €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan


Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Cantorclin Schoonmaak B.V.
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaker Gebouwen/kantoren
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieZandeweer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cantorclin.nl/vacature_category/schoonmaak/page/3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.