Senior Medewerker / Functioneel Beheerder Informatiebeheer Gemeente Het Hogeland 31-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Senior Medewerker / Functioneel Beheerder Informatiebeheer Gemeente Het Hogeland 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Senior medewerker / functioneel beheerder informatiebeheer

Zonder een goede informatievoorziening kunnen wij niet de goede dienstverlening bieden. Daarom hebben we jou nodig om hierin te helpen! Lijkt dit jou wat en wil je daarnaast een goede werk- en privébalans, een leuk team en ruimte voor jouw eigen inbreng? Lees dan gauw verder!

Welkom bij ons team!

Je komt bij ons te werken in het team Informatiebeheer. Een enthousiast team dat op meerdere locaties werkt en zich inzet voor het verbeteren van de dienstverlening van de gemeente Het Hogeland. Dit doen we met name door er voor te zorgen dat het beheer van informatie zowel fysiek als digitaal op orde is waardoor medewerkers en inwoners op het juiste moment kunnen beschikken over de juiste informatie.

Wat ga je doen?

Je hebt in deze baan een dubbele rol en je maakt impact op onze dienstverlening. Jij zorgt er namelijk voor dat inwoners en collega's snel over informatie die zij zoeken beschikken. Tegelijkertijd zorg je er ook voor dat systemen goed op orde zijn. Dit doe je in de rol van functioneel beheerder. Je werkt met de applicatie zaakgericht werken (DECOS JOIN). Samen met andere beheerders adviseer je over de mogelijkheden van zaakgericht werken. Alles met het oog op het verbeteren van de digitale dienstverlening. Verder:

 • Ondersteun je bij de implementatie van het kwaliteitssysteem en help je mee bij de uitvoering van ons informatiebeleid;
 • Zorg je voor gebruikerstrainingen binnen de organisatie;
 • Bewaken van uitvoeringsprocessen- en procedures.
 • Je bent intermediair tussen gebruikers, ICT, deskundigen en leveranciers.

Wie ben jij?

Jij bent een prettige collega die een positieve bijdrage levert aan de sfeer in ons team! Je wilt graag iets leren en bent gedreven in je eigen ontwikkeling. Je hebt het talent om analytisch naar vragen te kijken. Je weet wat het belang is van goede informatiebeheer. Je werkt goed samen en bent niet bang om mensen op te zoeken. Je bent enthousiast, van vernieuwen en veranderen krijg je energie en je bent in staat om collega's hierin mee te nemen. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast:

 • Heb je minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding afgerond.
 • Je hebt voldoende kennis van en ervaring met zaakgericht werken, functioneel beheer, gemeentelijke processen, digitalisering, archivering en documentmanagement.
 • Je bent vaardig met digitale systemen en maakt je dit snel eigen.

Wij bieden jou

Je krijgt veel ruimte: ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je standplaats is Uithuizen maar je kunt ook in één van onze andere gemeentehuizen werken (Winsum/Leens) of vanuit huis. Je krijgt de faciliteiten en de ruimte om te werken waar het jou past.
 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar voor 24-36 uur per week.
 • Heb je nu een vast contract bij jouw huidige werkgever en wil je deze niet direct opzeggen? We werken mee aan een detachering vanuit jouw huidige werkgever.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.317,- en € 4.752,- per maand (functieschaal 9).
 • Bovenop jouw salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk. Bovenop het wettelijke verlof ontvang je daarom ook bovenwettelijk verlof.

Enthousiast geworden?

Je kunt daarvoor bellen of een appje sturen naar via .
Solliciteer dan uiterlijk zondag 16 juni 2024. De gesprekken staan gepland op maandagochtend 24 juni.

Sluitingsdatum

16-06-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=547&cHash=2451148acc453b507889ffffc0926ab9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.