Stagiaire Redactie en Productie AnimalsToday 23-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Stagiaire Redactie en Productie AnimalsToday 23-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Blog Post

AnimalsToday | 6 03 2013 1 min 2263

PiepVandaag.nl zoekt ter versterking van het redactie- en productieteam een enthousiaste stagiaire. Het is een uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Functieomschrijving:
Werkzaamheden bestaan onder andere uit de research en voorbereidende productie van nieuwsitems voor televisie. Daarbij schrijf je dagelijks korte nieuwsberichten.

Gaandeweg kunnen er in overleg meer projecten aan je takenpakket worden toegevoegd. Eigen initiatief/input is mogelijk en wordt gewaardeerd. We werken met een klein team, dus des te groter zijn de mogelijkheden voor jou!

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiaire (geen 9-5 mentaliteit) met een passie voor dierenwelzijn.

Functie-eisen:

- Je bent maatschappelijk betrokken en hebt affiniteit met de onderwerpen dier, natuur en milieu; - Je hebt een goed taalgevoel, schrijfervaring en je bent creatief; - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - Je hebt een flexibele instelling en een sterke sociale persoonlijkheid; - Je kunt zeer goed zelfstandig werken en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; - Je bent minstens vier maanden beschikbaar (3-4 dagen per week), het liefst per direct.

Spreek dit alles je aan, stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van CV naar , o.v.v. "Sollicitatie stage PiepVandaag".

Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.

AnimalsToday

AnimalsToday.nlnl wordt mogelijk gemaakt door een sterk team van toegewijde medewerkers.

AnimalsToday | 23 01 2015 2 min

AnimalsToday | 29 04 2016 3 min

#GNvdD: Reddingsactie voor vissen in stad Groningen

AnimalsToday | 31 07 2019 1 min

AnimalsToday | 18 02 2015 1 min

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAuteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.animalstoday.nl/piepvandaag-is-per-direct-op-zoek-naar-een-stagiaire-redactie-en-productie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.