Teamleider Verkoop Autodemontagebedrijf K. Boer 14-11-2023

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Teamleider Verkoop Autodemontagebedrijf K. Boer 14-11-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Teamleider Verkoop Autodemontagebedrijf 15-11-2023

  • Locatie: Uithuizen

  1. Teamleider Verkoop Autodemontagebedrijf 15-11-2023

Dankzij de ontwikkeling van Autodemontage Klaas Boer zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega's. Daarbij richten we ons op mensen met oog voor kwaliteit, veiligheid en een goede sfeer. Denk je een aanwinst te kunnen zijn voor ons team? Neem dan even contact met ons op.

Staan er geen vacatures tussen of heb jij andere kwaliteiten waar wij niet zonder kunnen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Fulltime Teamleider Verkoop

Heb je kennis van auto-onderdelen en lijkt het je leuk om deze te gaan verkopen? Dan is deze baan net wat voor jou! In een gezellig en jong team, behandel je bestellingen van tweedehands auto-onderdelen. Ben je vol energie en wil je onderdeel zijn van een groeiend en ambitieus bedrijf? Reageer dan snel!

Wil jij graag je inkoop skills en tevens je plan vaardigheden ten uitvoer brengen? Ben je tevens een persoon met ervaring in de autobranche en werk je graag in een jong en groeiend team lees dan verder!

Vind je het leuk om aan auto's te sleutelen of wil je graag ervaring op doen als demonteur/monteur, of wil je graag je kennis aangaande het voorkeuren van auto's in de parktijk brengen? reageer dan direct!

Functietitel Teamleider Sales Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Handel/Groothandel Locatie Uithuizen, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://klaasboer.nl/vacatures-autodemontage-klaas-boer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Sales
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuituithuizermeeden.nl/teamleider-verkoop-autodemontagebedrijf-k-boer-15-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: