Thuishulp Proteion 06-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Thuishulp Proteion 06-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Welke uitdaging ga je aan?

Aangekomen bij de cliënt begin je als thuishulp met het verrichten van de huishoudelijke taken die voor hem of haar te zwaar zijn geworden. Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden wordt een praatje vaak gewaardeerd en op deze manier kun je het persoonlijk contact met jouw cliënt goed onderhouden. Ook kan de verzorging van was en kleding tot het takenpakket behoren. Buiten de huishoudelijke taken en sociale functie heb je als thuishulp nog een belangrijke signaalfunctie. Bij het opmerken van veranderingen in de situatie van de cliënt, geef je deze door bij de leidinggevende. Mede door jou kan de cliënt zo lang mogelijk thuis blijven wonen en kun je erop rekenen dat de cliënt zowel dankbaar als blij is wanneer je er weer bent.

Daarom pas jij bij Proteion Schoon
Natuurlijk beschik je over enige ervaring in huishoudelijk werk en weet je met hulpbehoevenden om te gaan. Als persoon ben je klantgericht, hulpvaardig en kun je jezelf inleven in de situatie van de cliënt. Je kunt daarnaast zelfstandig te werk gaan en met cliënt en leidinggevende het werkschema overleggen alsook de prioritering aanbrengen. Zelf ben je woonachtig in Noord- of Midden-Limburg.


Gewoon

Het betreft een oproepcontract en de werktijden zijn in overleg met de leidinggevende waarbij werken onder schooltijd natuurlijk bespreekbaar zijn. Daarbij hoort een bruto startsalaris van €11,89 per uur dat kan oplopen tot een maximum van €14,77 per uur. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 93,4 uren extra vakantieverlof. Natuurlijk bieden wij ook een reiskostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion Schoon krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega's nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en Kerstdagen een leuke verrassing, de mogelijkheid om deel te nemen aan, het jaarlijkse teamuitje, de kerstviering en diverse workshops. Daarnaast ontmoet je jouw collega's een aantal keren per jaar tijdens de teambijeenkomsten.


'Voor vragen over de functie kan altijd contact worden opgenomen met onze recruiter!''

Over Proteion Schoon

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion Schoon. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. De momenten samen, dáár doen we het voor.

Dat is gewoon bijzonder,

Estelle heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Estelle Janssen
Recruiter

Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion Schoon.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelThuishulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.welkombijproteion.nl/vacaturebeschrijving/open-sollicitatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.