Toezichthouder Installatie Onderhoud NVDO 30-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Toezichthouder Installatie Onderhoud NVDO 30-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Toezichthouder installatie onderhoud regio Noord (Noord-Holland)
Andijk | 40 uur | Technisch Onderhoud
Ben jij klaar voor een avontuurlijke uitdaging als toezichthouder waarbij geen dag hetzelfde is en je op verschillende locaties werkt? Heb jij de ambitie om een essentiële rol te vervullen in het leveren van betrouwbaar drinkwater binnen een organisatie die voorop loopt in hightech innovaties en tegelijkertijd een grote nadruk legt op natuurbehoud? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!
Door toekomstige fabrieksuitbreidingen en de vraag naar kwalitatief beter onderhoud wordt het team toezichthouders installatie onderhoud (intern asset supervisors genoemd) uitgebreid met twee toezichthouders, één voor de regio Noord en één voor regio Midden/Zuid. Beide regio's bevinden zich in Noord-Holland en de werklocaties bestaan uit pompstations, waterwinningen en de drinkwaterproductielocaties van PWN. Noord omvat het gebied boven Alkmaar (inclusief Texel). Midden/Zuid omvat alles daaronder, inclusief 't Gooi. De standplaats van Noord is de drinkwaterproductielocatie in Andijk en die van Midden/Zuid is Heemskerk.

Voor deze vacature zoekt PWN iemand voor de standplaats Andijk. Woon jij meer in het zuidelijk deel van Noord-Holland? Bekijk dan de vacature (regio Midden/Zuid).

 • Ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van contractors (verschillende externe partijen zoals bv. aannemers) met betrekking tot storingen, preventief en correctief onderhoud en modificaties/projecten aan installaties
 • Deel je jouw kennis in de ontwerpfase van (nieuwbouw)projecten (bv. uitbreiding van een locatie of vervanging chemicaliën installaties)
 • Voer je regie, bewaak je uit te voeren werkzaamheden en faciliteer je in het oplossen van problemen, sta je in nauw contact met de onderhoudscoördinatoren, installatiebeheer, procesvoering, natuurbeheer, KAM en inkoop, overleg je met diverse instanties en maak je werkafspraken waarbij je de belangen van PWN behartigd
 • Bewaak je veilig -en hygiënisch werken en geef je hier op constructieve wijze vorm aan en lever je een bijdrage aan een veilige en gezonde werkplek (LOTOTO)
 • Test je en neem je de installaties in bedrijf, speel je een actieve rol zodat het werk goed, kwalitatief, netjes en betrouwbaar is opgeleverd aan de afdeling procesvoering en ben je hierdoor de schakel om 'altijd betrouwbaar drinkwater' uit de kraan te laten komen
 • Loop je inspecties en controleer je de installaties

's Ochtends begint je dag om 07.30 uur met een bak koffie samen met je collega supervisors op je vaste locatie in Andijk. Je weet dat er om 8:00 uur een contractor voor het hek staat die jij de dag daarvoor hebt aangemeld. Zodra hij er is neem je de werkzaamheden met hem door en benoem je de risico's. Je maakt afspraken over hoe het werk uitgevoerd dient te worden, op zowel opdracht niveau als op het niveau van veiligheid en hygiëne. Uiteindelijk schrijf je de werkvergunning uit en neem je deze samen door. Vervolgens onderteken je deze beide zodat alle risico's zijn afgedekt. De contractor kan aan het werk. PWN heeft het onderhoud ingedeeld in onderhoud clusters. Dit betekent dat er delen van verschillende fabrieken gelijktijdig uit bedrijf zijn en dat er gelijktijdig werkzaamheden uitgevoerd worden. Jij bent hiervan de cluster supervisor en zorgt er voor dat alle werkzaamheden veilig en kwalitatief naast elkaar kunnen lopen. Dit doe je aan de hand van een planning welke is voorbereid door de onderhoudscoördinator.
Wanneer je merkt dat alles soepel verloopt, is het tijd om een geschikte werkplek te vinden voor een teams meeting. Hierin deel jij jouw expertise over een project binnen de afdeling installatie onderhoud. Na deze meeting heb je een bila met je .
's Middags na de lunch break met collega's doe je nog een inspectie bij de werkzaamheden die in de ochtend zijn gestart. Intussen krijg je een telefoontje van je collega vanaf Texel die een vraag voor je heeft. Hierna verzorg je je administratie in SAP. Tegen het einde van de dag meldt de contractor dat hij klaar is met de werkzaamheden. Jij zorgt voor de eindcontrole en zorgt voor de afname van het werk. De installatie wordt door jou weer getest opgeleverd aan de afdeling procesvoering. Je tekent de taakkaart en werkvergunning af en de contractor verlaat het terrein. Voldaan sluit jij een afwisselende, leuke dag af en stap je in je functionele bedrijfsauto om naar huis te gaan.


Door jouw ondernemerschap, teamgeest en klantgerichtheid. Door je gedrevenheid als het gaat om kwaliteit en resultaten. Door je communicatieve vaardigheden, organisatietalent en je streven naar continu verbeteren. Tot slot zie je feedback als waardevol middel waarmee het beste uit elkaar naar boven wordt gehaald.

 • Je bent in het bezit van een MBO4 diploma in een technische richting (infratechniek, werktuigbouw of elektrotechniek)

Heb je geen afgerond MBO4 diploma behaald, maar wel de juiste ervaring en competenties om de functie goed te kunnen uitvoeren? Dan biedt PWN de mogelijkheid om MBO4 werk- en denkniveau aan te tonen door middel van het afnemen van een assessment als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 • Je hebt een VCA-VOL diploma of bent bereid deze te behalen
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de infra of industriële sector
 • Je bezit kennis over procesinstallaties
 • Je bent bereid deze opleidingen te doen: Basis Opleiding drinkwaterproductie, BHV en heftruck
 • Je bent bereid deelnemer te zijn van de BHV organisatie
 • Je beschikt over deze competenties: besluitvaardigheid, procesgericht denken, overtuigingskracht, (probleem)analyserend vermogen en voortgangsbewaking

PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Net zoals water alle ruimte krijgt om te stromen, geven ze talenten alle ruimte om volledig tot hun recht te komen. PWN biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Jouw duurzame inzetbaarheid vinden zij belangrijk, dus je krijgt naast opleiding en ontwikkeling ook een employability budget van €1.000,- in 3 jaar. Tevens vinden ze een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen ze er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en zijn er flexibele werkplekken en -tijden.

Je hebt recht op een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering. Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, het maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen.

Deze functie is ingedeeld in schaal 7 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt € 54.832,- incl. FAB. Deze functie staat open voor 40 uur per week. Je hebt de beschikking over een functionele bedrijfsauto.

Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega's en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Wil je meer informatie over PWN? Kijk dan op hun site: https://werkenbij.pwn.nl/


Zonder water en natuur is er geen leven. De mens heeft water en natuur nodig, maar water en natuur hebben elkaar ook nodig. Daarom is PWN drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren ze zo'n 106 miljard liter drinkwater aan anderhalf miljoen klanten en bieden natuurgebieden recreatie aan zo'n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren ze vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.
Als toezichthouder installatie onderhoud ben je onderdeel van het team Installatie Onderhoud. Het team heeft als opdracht om al het onderhoud te laten uitvoeren aan de productielocaties van PWN. Het team bestaat uit 25 personen.
Je gaat binnen jouw deelteam samenwerken met 6 andere toezichthouders installatie onderhoud. Het werk wordt voorbereid door 4 onderhoudscoördinatoren en wordt ingepland door de planner. Daarnaast is er ook een installatie -en werkverantwoordelijke NEN3140/3840. De sfeer in het team is goed, iedereen is behulpzaam en kan op elkaar bouwen. Komende periode is de afdeling in transitie met een her-implementatie van Asset Management. Dit houdt in dat er inmiddels met het nieuwe SAP 4/HANA wordt gewerkt en dat dit systeem de komende periode wordt ingericht volgens de bestaande en (ver)nieuw(d)e onderhoudsprocessen. Tevens staat teamontwikkeling hoog op het programma.

"Werken 2.0; werken waar het werkt!"
Bij PWN kun je, als je functie het toelaat, daar werken waar je jouw werkzaamheden het best uit kunt voeren. Zo werkt een brainstormsessie met collega's goed op kantoor en zijn focustaken wellicht beter thuis te doen. Er wordt niet gewerkt met vaste thuiswerkdagen, maar werken op de plek die zich het beste leent voor de werkzaamheden. Samen met je team(manager) bepaal je hoe je het beste in verbinding blijft met elkaar. In deze functie ben je regelmatig bij de drinkwaterproductielocatie in Andijk, maar ga je ook naar de andere locaties in jouw regio. En je zult soms ook werken in Velserbroek, waar het hoofdkantoor gevestigd is. Om ervoor te zorgen dat je ook thuis prettig kunt werken, zorgt PWN als jij dat wilt voor een bureau, bureaustoel, laptopstandaard, etc.

Wil je samen met PWN alles uit het water halen?
Dan ontvangen ze heel graag jouw cv en horen ze graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van de ambities. Een klik op de sollicitatiebutton op DEZE WEBSITE en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Een (screenings) onderzoek en het aanvragen van een VOG verklaring maken verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van het bij de functie behorend risiconiveau. Door te reageren op deze vacature stem je in met het screeningsonderzoek.

Te gast bij de NVDO: verkeershinder op de wegen rond Utrecht!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Brandveiligheid
Indicatie salaris (min – max]4231 – 4231
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nvdo.nl/nieuws/vacature-alert-toezichthouder-installatie-onderhoud-pwn-7860/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.