Vakkundige Medewerkers Heijnen Emmen 14-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Vakkundige Medewerkers Heijnen Emmen 14-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Heijnen B.V.

T
E


Handelsweg 5
7826TC EMMEN

  • Over Heijnen B.V.

Gevelwerk Groningen

Voor gevelwerk in Groningen heeft u uiteraard een ervaren onderneming nodig. Wanneer u een bedrijf in wilt schakelen voor de uitvoering van het gevelwerk in Groningen, dan verwacht u een professionele en vakkundige dienstverlening waar u op kunt rekenen. Uiteraard is het ook belangrijk dat het gevelwerk in Groningen verricht kan worden tegen een scherp tarief. Is dit precies wat u zoekt? Dan kunt u eens nader kennis maken met de service van Heijnen BV.

Uw professional in gevelwerk in Groningen

Wij hebben vele jaren ervaring in gevelwerk in Groningen achter ons liggen, waardoor wij goed in staat zijn om onze dienstverlening aan te passen aan de wensen en eisen van de klant. Dit is ook belangrijk, want uiteindelijk draait het erom dat u krijgt wat u verwacht van het gevelwerk in Groningen. Wij werken uitsluitend met ervaren en vakkundige medewerkers die het gevelwerk in Groningen met veel enthousiasme en passie uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van de beste service. Dit, in combinatie met onze scherpe tarieven voor al onze werkzaamheden, maakt natuurlijk dat wij de perfecte partner voor uw gevelwerk zijn.

Neem contact met ons op

Voor al uw gevelwerk in Groningen staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen vanzelfsprekend een vrijblijvende offerte voor u opmaken. U kunt deze aanvragen door contact met ons op te nemen. Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Ook dan kunt u ons contacteren. Bel naar of mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGevelmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.heijnenemmen.nl/gevelwerk-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.