Voedingsassistent Stichting Dignis 10-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Voedingsassistent Stichting Dignis 10-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

NL

Geplaatst op 10 april 2024

 • Locatie: Heymanscentrum, Groningen
 • Afdeling: Geriatrische Revalidatiezorg
 • Parttime: 20 uur
 • Salaris: €2.236,57 - €2.772,02 - FWG 20
 • Dienstverband: jaarcontract, met uitzicht op vast

Daarom is Dignis de plek voor jou

Werken met de doelgroep ouderen, waarbij jij jouw bijdrage levert aan zowel een cognitief als lichamelijk herstel van de cliënten. Dat zie je niet vaak! De doelgroep bestaat uit ouderen met een revalidatievraag, mogelijk gecombineerd met lichte psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek. In totaal zijn er op de afdeling +- 60 bedden beschikbaar, waarbij de cliënten een relatief korter verblijf hebben. Er zijn 4 revalidatie-afdelingen, met ieder een eigen specialisatie: zoals observatie & screening, neurorevalidatie, algemene revalidatie en dubbel zorg. Jij gaat aan de slag op de afdeling observatie & screening.

Zo maak jij het verschil

Als voedingsassistent verzorg en verstrek je maaltijden, dranken en versnaperingen aan de bewoners en cliënten van locatie Heymanscentrum. Tijdens je werk houd je rekening met diëten en allergieën en help je waar nodig bij het eten en drinken. Je bent gastvrij en vertaalt de vraag van de bewoners en cliënten op een juiste wijze. Daardoor kun jij goed inspelen op de wensen rondom eten en drinken.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de cliënt. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.236,57 tot maximaal €2.772,02 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 20. Het salaris is indicatief omdat de functie nog niet definitief is beschreven en beoordeeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
 • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek. (inclusief feestdagen)
 • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de cliënt en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de cliënten verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de cliënt: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat
Verder heb je:

 • een mbo diploma voedingsassistent of gelijkwaardig;
 • affiniteit en/of ervaring met de revalidatiezorg;
 • het vermogen om zelfstandig te werken en praktische oplossingen te bedenken.
 • kun je een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanleveren, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding en de kosten worden vergoed.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoedingsassistent
Indicatie salaris (min – max]2236 – 2772
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/voedingsassistent/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.