Vrijwilligers Stichting Wereldwinkel Bedum 31-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Vrijwilligers Stichting Wereldwinkel Bedum 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Je bent met meerdere vrijwilligers verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein en het gebouw.

 • Zwembad De Dinge Uithuizen

In de kantine/kiosk doe je de verkoop van ijs, snoep, drinken.

Bij mooi weer frituur je en doe je andere voorkomende werkzaamheden.

Als vrijwilliger voor de schoonmaak zorg je er voor dat alles schoon en netjes blijft/wordt.

 • Zwembad De Dinge Uithuizen

 • Voor onbepaalde tijd

Samen met de andere vrijwilligers worden klusjes uitgevoerd voor bewoners van 't Olde Heem en onderhoudsklusjes voor het gebouw.

In principe wordt er op woensdagen gewerkt, maar andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Het werk is zeer afwisselend, van het vervangen van een lamp tot het leggen van laminaat.

Ook voor het onderhoud van de tuin zijn vrijwilligers zeer welkom.

 • Woon- zorgcentrum 't Olde Heem, Prof. Poststraat 1, Kloosterburen

Erik is 54 jaar, wonend in Uithuizermeeden in het gezelschap van twee katten, en zoekt een maatje om soms even samen te koken en een kopje koffie te drinken.

Verder vindt hij het ook fijn om samen even de benen te strekken om te ventileren. Zijn wens is om dit één keer per week met iemand te doen.

Mocht je net als Erik een koffieleut zijn, passie hebben voor koken, en er geen probleem mee hebben dat er wordt gerookt in huis, stuur dan een bericht!

Secretaresse dagelijks bestuur

 • Verantwoordelijk voor het schrijven en aanleveren teksten op bestuurlijk vlak voor de nieuwsbrief en website
 • Verantwoordelijk voor het notuleren van alle vergadering binnen Stichting huurdersorganisatie HEG
 • Draagt zorg voor de verspreiding van verslagen intern en extern
 • Houdt de inschrijving bij Kamer van Koophandel actueel
 • Neemt deel aan de bestuursvergaderingen
 • Het opstellen van het jaarverslag
 • Het verstrekken van de vergaderstukken aan AB en AR
 • De secretaris kan bepaalde taken delegeren aan andere bestuursleden of leden van de AR
 • Vervangt de (vice)voorzitter bij diens afwezigheid.

 • HO HEG, Verbindingsweg 8

VVV Bedum, de POORT naar Noord-Groningen, geeft informatie over toeristische uitstapjes, overnachtingsmogelijkheden en activiteiten in gemeente Bedum en de regio. Daarnaast organiseert VVV Bedum wandel- en fietstochten en kunnen belangstellende er terecht voor cadeaus. VVV Bedum, de POORT naar Noord-Groningen zoekt vrijwilligers voor het ontvangen van bezoekers.

De werkzaamheden zijn: bezoekers ontvangen, bezoekers informeren over toeristische activiteiten in en rond de gemeente Bedum, het verrichten van lichte administratieve en baliewerkzaamheden, verkopen van cadeaus, samen met collega-vrijwilligers wandel- en fietstochten organiseren en begeleiden van de fiets- en wandeltochten.

Het VVV in Bedum is woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag geopend van 14.00 tot 16.30 uur. U werkt samen met een collega-vrijwilliger. De werkdag en frequentie kan in overleg worden afgesproken. Bij afwezigheid kan men ook bellen naar

De Wereldwinkel promoot en draagt actief bij aan eerlijke handel. Respect voor mens en milieu, sociale werk- en leefomgeving, duurzame handelsrelaties en ondersteuning staat hierin centraal. Door de verkoop van authentieke producten in de Wereldwinkel verdienen de makers een geregeld inkomen. Zo worden ze in staat gesteld om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Wereldwinkel Bedum zoekt een algemeen bestuurslid. Het algemeen bestuurslid heeft zitting in het algemeen bestuur zonder vastgestelde bestuursfunctie. Het algemeen bestuurslid kan in overleg werkzaamheden op zich nemen. De werkzaamheden zijn: deelnemen aan de bestuursvergaderingen, meedenken en beslissen over het beleid tijdens de vergaderingen en indien nodig een ander bestuurslid ondersteunen bij de taken. De bestuursvergadering worden gemiddeld eens in de twee maanden gehouden in de avonduren.

 • afwisselende locatie in gemeente Bedum

De Wereldwinkel promoot en draagt actief bij aan eerlijke handel. Respect voor mens en milieu, sociale werk- en leefomgeving, duurzame handelsrelaties en ondersteuning staat hierin centraal. Door de verkoop van authentieke producten in de Wereldwinkel verdienende makers een geregeld inkomen. Zo worden ze in staat gesteld om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Wereldwinkel Bedum zoekt vrijwilligers voor in de winkel.

De werkzaamheden zijn: klanten begroeten en te woord staan, artikelen verkopen, kassawerkzaamheden verrichten, cadeautjes inpakken en de winkel netjes houden.

Wereldwinkel Bedum is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

 • Voor onbepaalde tijd

Proef Lokaal Bakkerij Rutgers

Maar het kan misschien nog wel 'n beetje leuker als jij ook mee wilt delen in ons plezier en ons succes!

"

Werken terwijl de heerlijke geur van versgebakken brood je omringt? Dat kan bij Proef Lokaal Bakkerij Rutgers!

Succes behaal je niet alleen, dat doe je samen. Wij hebben het geluk dat we dit mogen delen met onze klanten, die dagelijks ervoor zorgen dat we broden, banket en verse koffie en thee kunnen serveren. Om het kloppende hart van Baflo in stand te houden hebben we je hard nodig!


Als vrijwilliger houd je je onder andere bezig met de bevoorrading van de winkel als het schoonmaken van de gebruikte materialen en de wc's. Daarnaast ben je ook van harte welkom om samen met ons op de markt te staan.

Geen verkoopervaring zeg je? Dat is geen enkel probleem! Het gaat ons erom dat je energie krijgt van contact met onze klanten. Het sociale aspect is erg belangrijk. We zijn namelijk niet zomaar een bakkerij, we zijn een sociale ontmoetingsplek voor de mensen in Baflo en omstreken.


Je wordt onderdeel van een enthousiast team van bakkers, banketbakkers, winkeldames en veel toppers die net als jij vrijwilliger zijn in onze mooie winkel. Baflo is echter niet de enige plek waar je de klanten gaat verblijden met alle lekkernijen die we verkopen. We staan namelijk ook elke dinsdagmiddag op de markt in Winsum.

Bij ons zijn alle leeftijden welkom. Alle uren en dagen zijn bespreekbaar.

Ben je net zo enthousiast over deze mooie rol als wij zijn? Dan kijken we heel erg uit naar je komst. Bel gerust even naar of kom gezellig langs en vraag naar Anita, Annet, of Geerd.

Door uitbreiding van het aantal evenementen zijn we op zoek naar nieuwe verkeersregelaars!

Kun jij het verkeer rondom evenementen in goede banen leiden?

Stichting 't Hogeland heeft een groot aantal vrijwilligers in haar bestand staan. Onze vrijwilligers zijn allemaal opgeleid tot evenementen verkeersregelaar. De stichting verhuurt tegen een kleine onkostenvergoeding verkeersregelaars uit naar evenementen op het Hogeland. Van buurtvereniging tot wandeltocht en muziekevenement: overal komt je onze mensen tegen.

Vacature Voedselbank Het Hogeland

De Voedselbank Het Hogeland (Winsum) zoekt MET SPOED

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en om werk te doen in een bruisende omgeving? Dan is een plek bij de cliënten administratie is voor jou. In een team van 65 vrijwilligers houd jij je bezig met de cliënten van de voedselbank. Inschrijven, uitschrijven en beschikbaar zijn voor vragen.

Taken en werkzaamheden

 • Contact met hulpverlenende instanties (Mensenwerk e.d.)

Vaardigheden en kwaliteiten

 • Vaardig met Word en Excel

Informatie over de organisatie

Bij Voedselbank Het Hogeland werken ongeveer 65 vrijwilligers. In de hele gemeente wordt voedsel verstrekt aan inwoners (gezinnen, alleenstaanden) die dat tijdelijk nodig hebben en ervoor in aanmerking komen. Eén keer per 2 weken komen zij op dinsdag, dan wel op vrijdag naar onze Voedselbankwinkel, daarnaast kunnen ze wekelijks extra op woensdag komen winkelen. De tweede belangrijke taak van de Voedselbank is het tegengaan van voedselverspilling.

Wij vinden het belangrijk om de waardigheid en zelfredzaamheid van ieder mens centraal te stellen, zowel van de cliënten als van de vrijwilligers.

Kom gerust eens een kijkje nemen.

Voedselbank Het Hogeland, Lombok 1, 9951 SC

mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)4 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheDetailhandel
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/?sf_paged=6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.