Zelfstandige Schoonmaakmedewerker Cantorclin Schoonmaak 22-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Zelfstandige Schoonmaakmedewerker Cantorclin Schoonmaak 22-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Bel ons: 088 00188 00

Schoonmaakbedrijf CantorclinSchoonmaakbedrijf Cantorclin

Functieomschrijving

Beschrijving: vliegende keep Locatie: regio Groningen/Drenthe Aantal uren: 20-38 uur per week Welke dagen: Maandag tot en met vrijdag en af en toe het weekend

Cantorclin Schoonmaak B.V. is wegens aanhoudende drukte voor deregio Groningen / Drenthe op zoek naar een zelfstandige schoonmaakmedewerker m/v met een rijbewijs B als Vliegende keep voor haar relaties.

Het is de bedoeling dat je de diverse panden langs gaat waar nodig door bijvoorbeeld ziekte, vakantie, nieuwe klant e.d. om schoon te maken. Je krijgt op den duur een auto van de zaak (let op je zal dus de eerste periode in je eigen auto moeten rijden tegen km vergoeding).

Het werkgebied is vrij breed, dus je moet wel van autorijden houden!
Je werkt voornamelijk van maandag t/m vrijdag, de werktijden zijn al naar gelang de vraag van onze relaties maar er is ook overleg mogelijk. Het kan voorkomen dat je ook af & toe in het weekend moet werken, maar dit zal niet standaard zijn.
Je bent beschikbaar voor 20- 38 uur per week. Het lijkt je een uitdaging om onze klanten tevreden te stellen met jouw schoonmaakkunsten. Je bent "ervaren" in het schoonmaakwerk en je draait je hand niet om voor verandering van omgeving. Overal zie jij het werk liggen. Je kernwaarden zijn; flexibel, stressbestendig, betrouwbaar, representatief, collegiaal, Nederlandstalig en goede lichamelijke conditie.

De werktijd is tussen 06:00 - 22:00 uur. Je dient flexibel te zijn waardoor je breed inzetbaar bent. Woonachtig in regio Groningen/Drenthe.

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste, spontane medewerker die wij zoeken die van afwisseling in het werk houdt? Kun jij zowel in een team als zelfstandig goed werken en heb je Rijbewijs B? Reageer dan snel, wij gaan graag met jou in gesprek!

Salaris conform CAO Schoonmaak

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 20-38 per week

Of neem direct contact met ons op:


Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Cantorclin Schoonmaak B.V.
Oeverlandenweg 2c
7944 HZ Meppel
Tel: 088 00 188 00
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonmaakmedewerker Hotel
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cantorclin.nl/vacature/regio-groningen-drenthe-vliegende-keep/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.