Adviseur Stichting Ondersteuning Groninger Dorpen 31-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Adviseur Stichting Ondersteuning Groninger Dorpen 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Wij zoeken per direct een Adviseur (voor 24-28 uur per week). Als adviseur werk je in de volle breedte mee aan de uitvoering van het werkplan van Groninger Dorpen en de projecten die Groninger Dorpen uitvoert. In samenwerking met je collega's begeleid je o.a. verduurzamingstrajecten bij buurt- en dorpshuizen, begeleid je (op termijn) zelfstandig dorpsvisietrajecten en help je inwonersinitiatieven verder op weg met (subsidie en fondsen) advies. De kennis en ervaring die je hierin opdoet deel je met onze leden in themabijeenkomsten en excursies.

Nieuwsgierig geworden?

Nadere informatie over deze vacature wordt verstrekt door de directeur van Groninger Dorpen, Hielke Westra. Met vragen of verzoek om contact kun je mailen naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJuridisch Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieTen Boer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://groningerdorpen.nl/nieuws/vacature-adviseur-voor-24-28-uur-per-week/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.