Jurist Privaatrecht ProLinker 01-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Jurist Privaatrecht ProLinker 01-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Jurist Privaatrecht

administratief medewerker, Juridisch adviseur, Opleiding, privaatrecht, jurist, bestuursrecht, Overeenkomstenrecht

 • Opdracht status

  Open

 • Interesse

  0

 • Geplaatst op

  Vandaag

 • Locatie

  Groningen, Groningen, NL

 • De opdracht moet op locatie worden uitgevoerd

 • Budget

  €5008 - €6777 per maand

 • Geplaatst door

  Select

Opdrachtomschrijving

Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle **********! De provincie doet het werk waarvoor het **** te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.
Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.
Werken bij ****** onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Groningen een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Wij werken allemaal met passie voor de samenleving. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken veel samen om doelen te bereiken. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Samen met collega's werk je aan uiteenlopende opdrachten, in een complexe maar vooral uitdagende omgeving. Geen dag bij de provincie is hetzelfde!
*********** vervanging van onze jurist privaatrecht bij het team ******************** binnen het domein Bestuurszaken zoeken wij een ervaren jurist met gedegen kennis en ervaring van vraagstukken op het gebied van bestuursrecht en staatsrecht. Je analyseert en adviseert bij de voorbereiding van besluiten van het college ***********************, fungeert tweedelijns adviseur voor de organisatie en als sparringpartner voor juristen uit de eerste lijn.
Meer concreet bestaan jouw werkzaamheden uit:
- advisering aan ******************* en de organisatie op het vlak van privaatrecht, aanbestedingsrecht en algemeen bestuursrecht met een bijzondere focus op overeenkomsten;
- juridische inbreng in projecten en bij (complexe) juridische vraagstukken bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit en gebiedsontwikkeling;
- afstemming met de juridisch administratief medewerker over verzekeringsvraagstukken en (complexe) aansprakelijkheidskwesties en claims.
Wat neem je mee?
- Een afgeronde juridische opleiding op minimaal wo niveau
- Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Juridisch adviseur/Jurist binnen een provincie, gemeente of overheid
- antoonbare werkervaring in het privaatrecht (overeenkomstenrecht, aansprakelijkheid, en verzekeringen.
- Aantoonbare werkervaring met complexe juridische vraagstukken
- Aantoonbare werkervaring met bezwaar en beroepzaken
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, DetacheringContractduur 6 maanden
Salaris: €5.008,00 - €6.777,00 per maand
Verwacht aantal uur: 24 - 32 per week
- ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Auto van de zaak
- Bedrijfsfeesten
- Dienstreizen vergoeding
- Pensioen
- Reiskostenvergoeding
- Telefoon van de zaak
Soorten aanvullende vergoedingen:
- Vakantiegeld
Opleiding:
- Bachelor (*******)
Werklocatie: Fysiek

Beveel iemand aan en krijg betaald!

Weet je iemand die een goede match zou zijn met dit project? Krijg betaald door professionals aan te bevelen! Voor elke aanmelding krijg je €5 aanmeldbonus direct in je account en wanneer een professional wordt ingehuurd via het platform verdien je 2 % van de verdiensten van de professional (betaald uit ProLinker fees)!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJurist Privaatrecht
Indicatie salaris (min – max]5008 – 6777
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.prolinker.com/opdrachten/nl/groningen/jurist-privaatrecht-8EEGNL5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.