Allround Installatiemonteur (Koppel) Wits Vastgoedonderhoud 30-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Allround Installatiemonteur (Koppel) Wits Vastgoedonderhoud 30-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Allround installatiemonteur (koppel)

Wie zijn wij?

Wits Noord is een vastgoedonderhoudsbedrijf, gericht op bouw en onderhoud met duurzaamheid en energetische vraagstukken als specialiteit. Ons werkgebied is Noord-Nederland en wij hebben grote ambities. Met onze vaste ketenpartners en gespecialiseerde medewerkers voeren wij praktisch alle vastgoedonderhoudsactiviteiten uit. Teamwork staat bij ons voorop. Alles wat we bij Wits Noord doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in ons DNA, het is wie we zijn. En daar zijn we trots op. We voeren ons werk zorgvuldig uit, om de kwaliteit te bewaken. Door ons te verdiepen in vraagstukken zoals duurzaamheid, overlast en sociale ontwikkelingen, komen we tot innovatieve oplossingen die goed zijn voor opdrachtgevers en de gebruikers van het vastgoed. Wij krijgen daar energie van en realiseren die verandering door met verschillende disciplines in teamverband samen te werken aan vastgoedverbeterings- en duurzaamheidsopgaven, innovatieproeftuinen te creëren en talenten ruimte te geven om te bloeien.

Voor de vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten (koppel) voor de functie: Allround Installatiemonteur.

Functieomschrijving

In de functie van Allround installatiemonteur voer je als koppel diverse installatiewerkzaamheden uit op projecten in de regio Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor elektrotechnische installaties, gas en water. De renovatieprojecten bestaan uit dagelijkse mutatieprojecten en onderhoud. Je komt te werken op de afdeling DMO, waarbij het plaatsen van keukens, douche en toilet ook tot je takenpakket kan behoren. Naast deze taken kunnen ook timmer- en tegelwerken tot de werkzaamheden behoren. Wij bieden cursussen aan om deze vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat ons team goed voorbereid is op alle voorkomende werkzaamheden.

Waar ga jij voor?

Voor jou is het van belang dat opdrachtgevers en bewoners tevreden zijn. Jij zorgt dat de werkzaamheden binnen de gestelde termijn zijn afgerond en dat eventuele problemen tijdig worden geconstateerd en weggenomen. Bewoners kunnen met vragen altijd bij jou terecht en jij zorgt dat deze op de juiste wijze worden opgepakt binnen Wits Noord. Jij gaat voor kwaliteit voor alle partijen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een diploma voor e-installaties en/of w-installaties op Mbo-niveau 4;
  • Enkele jaren relevante ervaring in nieuwbouw- en/of renovatieprojecten;
  • Woonachtig in het noorden van Nederland;
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken zijn belangrijk.

Goede collega's en een professioneel bedrijf

Bij ons kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega's. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt bij ons. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Kom kennis maken

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan je CV + korte motivatie naar HR t.a.v. , e-mail: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLoodgieter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wits.nl/werken-bij/allround-installatiemonteur-koppel/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.