Timmerkracht SW 31-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Timmerkracht SW 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

/ Vacature vestiging Groningen

Timmerkracht

Ben jij een handige Timmerkracht en wil jij zelfstandig of samen met gedreven collega's aan de slag? Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met bouwkundige opdrachten, timmerwerkzaamheden en houtreparaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga jij doen?

Als Timmerkracht bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met uiteenlopende timmerwerkzaamheden op met name grotere onderhoudsprojecten.

Jouw werkdag begint met een rit naar het vastgoedproject. Aangekomen op locatie heb jij een vaktechnische blik over de geplande werkzaamheden en maak je een plan. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden ga jij, samen met je collega's, zorgvuldig te werk. Niets is voor jou te moeilijk. Je houdt van bouwkundige uitdagingen en levert het project netjes en gepland af. Tussendoor heb je ook even tijd om de bewoner te informeren over de voortgang en maak je een praatje over de voetbalwedstrijden van afgelopen weekend.

Dit breng jij mee

  • Je bent een vakbekwame en handige timmerkracht, die zowel zelfstandig en als onderdeel van een ploeg, veel voorkomend timmerwerk aan vastgoed in een bewoonde situatie kan verrichten;
  • Je hebt ervaring met diverse soorten onderhouds- en renovatieprojecten;
  • Je beschikt over inhoudelijke vakkennis op het gebied van: isolerende werkzaamheden, kozijnvervanging, plaatsen van dakramen, renoveren van badkamers en afbouwtimmerwerk;
  • Je bent correct in de omgang, zowel tegenover collega's als bewoners;
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een geldig VCA-diploma of bent bereid deze te behalen;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Groningen

Wat mag je van SW verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met ). Hebben we je interesse gewerkt? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.swbv.nl/werken-bij/timmerkracht-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.