Allround Medewerker Verkoop Binnendienst/Expeditie Noppert Beton 08-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Allround Medewerker Verkoop Binnendienst/Expeditie Noppert Beton 08-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Allround medewerker verkoop binnendienst/expeditie (40 uur)

Als onderdeel van één van de grotere familiebedrijven in de betonindustrie in West Europa is Noppert Beton te Sumar en Groningen een moderne fabrikant van hoogwaardige betonproducten. Met een team gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers brengen wij elke dag weer producten op de markt die méér zijn dan alleen maar een bouwstof.

Wij zijn op zoek naar een


Allround
medewerker verkoop
binnendienst / expeditie (40 uur)

Functie-inhoud

We zijn op zoek naar een echte allrounder! Je gaat werken op de vestiging in Groningen waar je actief aan de slag gaat als medewerker verkoop binnendienst en expeditie. Als binnendienstmedewerker krijg je vragen vanuit de aannemersmarkt uit de grond-, weg- en waterbouw sector. Ook het expeditie werk schuw je niet waarbij je vrachtbrieven en laadbonnen uitwerkt. Daarnaast maak je offertes en doe je in overleg met je collega's van de binnen- en buitendienst de logistieke planning. Je hebt daarbij zowel direct als indirect (via de telefoon) veelvuldig overleg met onze klanten en transporteurs. Je bent in staat om creatief zowel met moeilijke logistieke zaken om te gaan alsmede om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verkoopresultaten van ons bedrijf. Maar ook voor het laden van een vrachtwagen/aanhanger draai jij je hand niet om.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand met een relevante commerciële (en mogelijk) logistieke opleiding op MBO niveau. Enige ervaring in de betonindustrie is natuurlijk een pré maar we zoeken nadrukkelijk iemand die zelfstandig te werk kan gaan en de zaken secuur benadert. Kennis van planning en vervoer (documenten) is daarbij wel een voordeel. Je communiceert helder, hebt een hoog kwaliteitsbesef en beschikt uiteraard over goede contactuele eigenschappen. Je bent zeer vaardig met MS office en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. In drukke periodes houd jij je hoofd koel, ziet wat er moet gebeuren, pakt taken zelfstandig op en je draagt bij aan een gezamenlijk resultaat. Tevens ben je in het bezit van een heftruckdiploma of bereid om deze te behalen.

Wij bieden je:

Een zeer veelzijdige baan met uiteraard uitzicht op een vast dienstverband. Ook zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen.

Stuur dan je reactie (met motivatie) graag schriftelijk naar voor 29 april 2024 naar het volgende mailadres: En wil je meer informatie over de functie? Bel dan even met Peter op nummer .

Noppert Beton

Vestiging Burgum
Damsingel 15
9262 NB Sumar

Vestiging Groningen
Jeverweg 8
9723 JE Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.noppertbeton.nl/nb/vacatures/allround-medewerker-verkoop-binnendienstexpeditie-40-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.