Business Analist DUO 29-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Business Analist DUO 29-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Business Analist (S12/Groningen)

Salaris €4278,- tot €6320,-

Locatie Groningen

Opleidingsniveau Universitair Master

Contact Solliciteer

Functieomschrijving

Bij DUO is de dynamiek bijna voelbaar! Zo onderzoeken wij continu hoe wij onze miljoenen klanten nog sneller en beter 24/7 van dienst kunnen zijn. Als adviseur analyse speel jij een belangrijke rol bij de vertaling van strategie en beleid naar uitvoerbare diensten. Je richt je dan met name op complexe en grootschalige vraagstukken. Jij overziet het geheel en weet dit te vertalen naar een bruikbaar advies.

Wat ga je doen?
Als een gecompliceerde wets- of organisatiewijziging moet worden doorgevoerd, die een of meerdere directies raakt, kom jij in actie. Je analyseert welke impact de wijziging op de organisatie, klanten en eventuele ketenpartners heeft en geeft hierover advies. Omdat belangen soms uiteenlopen, is het aan jou om het overzicht te houden, te schakelen tussen de verschillende doelgroepen, de regie te voeren en de juiste vertaalslag te maken zodat een goed vervolg van het traject geborgd is.

Jouw analyses omvatten ten minste de volgende aspecten: security, privacy, communicatie, organisatie, misbruik en oneigenlijk gebruik, personeel, administratieve organisatie, financiën, informatievoorziening, juridisch, technologie, huisvesting en externe instanties. Dat betekent dus dat jij met allerlei stakeholders binnen en buiten de organisatie te maken hebt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat een uitstekende dienstverlening voor de burger en/of instelling op de eerste plaats komt.

Een goed, onafhankelijk advies houdt voor jou in dat je o.a. diverse toekomst scenario's kan schetsen, inclusief de impact die deze scenario's hebben op de genoemde aspecten. Jij legt advies- en keuzemogelijkheden voor aan de opdrachtgever, zodat deze een weloverwogen besluit kan nemen. Dit doe je onder meer door het geven van presentaties of een workshop aan opdrachtgevers, klanten en medewerkers. Hier kun je jouw creativiteit in kwijt.

Functie-eisen

 • Je hebt een master of vergelijkbaar diploma, bij voorkeur bedrijfskundige ICT, innovatie, bestuurskunde, informatiekunde of informatiemanagement.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring met adviseren en het voorbereiden van besluiten binnen een complexe omgeving. Je gebruikt daarvoor verander- ontwikkel- en analysemethodes en -technieken die betrekking hebben op organisaties, bedrijfsprocessen en informatievoorziening en bent een expert in Agile werken.
 • Je bent vaardig in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen.
 • Je beschikt over de volgende competenties: overtuigingskracht, politiek-bestuurlijke sensitiviteit, netwerken, creativiteit, proactiviteit en leiderschap.
 • Je kunt goed werken in een complexe (ICT-)omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris

  €4278,- tot €6320,- bruto per maand

 • Dienstverband

  Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

 • Uren per week

  36 uur per week

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer. Ook bieden we je de mogelijkheid om de voor jou belangrijke feestdagen te vieren zonder dat je daar een vrije dag voor hoeft op te nemen. Hemelvaartsdag en/of 2e pinksterdag kun je bijvoorbeeld inruilen voor een andere feestdag. Hierover maak je afspraken met je leidinggevende.

Vragen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Analist
Indicatie salaris (min – max]4278 – 6320
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://diplomaregister.nl/organisatie/werken-bij-duo/vacatures/business-analist-%28s12-groningen%29-duo240072.jsp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.