898c2 Mediaan Bedrijfsanalist HeadFirst Group 30-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. 898c2 Mediaan Bedrijfsanalist HeadFirst Group 30-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

DUO Groningen Mediaan bedrijfsanalist

Mediaan bedrijfsanalist

Info

Functie

Mediaan bedrijfsanalist

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

14:00

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.


Achtergrond opdracht
De analist zal een rol spelen in het in kaart brengen van de huidige situatie en helpen met het neerzetten van de organisatie en de processen om in control te blijven. Het uiteindelijke doel is dat alle bestaande achterstanden op het gebied van compliance bij de directie OVG volledig zijn weggewerkt en dat OVG structureel voldoet aan alle compliance aspecten.
Binnen de directie van Onderwijsvolgers (OVG) vindt een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van DUO plaats, namelijk de uitvoering van de studiefinanciering aan studenten en leraren. Zowel het toekennen als het innen hiervan.


Eisen


Afgeronde HBO/WO opleiding Aantoonbare kennis op het gebied van bedrijfsanalyse en consultancy. Ruime kennis en ervaring van en met bedrijfsanalyse en/of informatieanalyse methodieken Ervaring in het uitvoeren van informatieanalyses met meerdere processen systemen en interne en externe stakeholders en ketenpartners (2 jaar) Opstellen van requirements en opstellen van analyses procesbeschrijvingen en - schema's op systeemniveau (2 jaar)

Wensen


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/duo-groningen/mediaan-bedrijfsanalist/2c0c6430-7846-4359-88d7-e6194929d4b1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.