Calculator Chubb Fire & Security 05-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Calculator Chubb Fire & Security 05-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Calculator

De klantvraag vertalen naar een uitvoerbaar advies, rekening houdend met diens wensen en behoeften. Snel en adequaat handelen, veel contact met onze sales en natuurlijk de klant. Hierbij jouw ideeën praktisch uitvoerbaar maken.

Zie jij dit wel zitten?


Calculator

Dit ga je doen

In de rol van Calculator werk je vanuit onze vestiging in Groningen en weet je de wensen en behoeften van jouw klanten te vertalen naar concrete maatwerk oplossingen. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen en offertes voor de beste beveiligingsoplossing voor de klant. Je bent de vraagbaak van onze klanten voor verkoop gerelateerde vragen die ontstaan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.


Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Je bepaalt voor het project benodigde materialen, installatie-uren, reis-, en
  projectbegeleiding-, support- en tekenuren;
 • Het opvragen van specificaties aan leveranciers;
 • Samenwerken met sales engineer of projectleiders;
 • Alles juist verwerken in het CRM systeem.

Dit ben jij

Om succesvol te zijn in de rol van Calculator ben je een teamspeler, die makkelijk contact legt met verschillende disciplines. Jij weet als geen ander de wensen en behoeften van jouw klanten te vertalen naar concrete maatwerk oplossingen. Dit doe je vanuit een fijne dienst- en service verlenende instelling, waarbij je gestructureerd te werk gaat. Verder heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding, bijvoorkeur in een technische richting, waarbij een aanvulling met MBV en TBV zeer welkom is;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in de sales of technisch uitvoerende hoek;
 • Je kan werken onder tijdsdruk en deadlines schrikken jou niet af;
 • Discretie heb je hoog in het vaandel staan, je werkt tenslotte met gevoelige bedrijfs- en klantgegevens.

Dit krijg je

Een mooie, uitdagende functie binnen Chubb Fire & Security met ruime ontwikkelmogelijkheden, waarbij jij aan de basis staat van de verdere groei van Chubb. Je werkt soms vanuit huis, veelal vanuit ons kantoor in Groningen. De bedrijfscultuur van Chubb Fire & Security is te omschrijven als dynamisch, resultaatgericht en professioneel.
Jouw arbeidsvoorwaardenpakket bevat daarnaast:

 • Een goed basissalaris tussen de 3.100 en 3.800 euro bruto per maand;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om dit na het jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • Een uitgebreid pakket secundaire voorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, telefoon en laptop, 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en pensioenvoorziening;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en binnen de organisatie door te groeien, we vertellen je er graag meer over;
 • Concrete studie- en opleidingsmogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chubb Fire & Security doet er alles aan om je privacy te waarborgen. In het privacy statement op onze website lichten wij toe hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Hierbij houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wanneer je ons jouw persoonlijke gegevens stuurt stem je in met ons privacy beleid.


Onze klanten nu en in de toekomst beschermen tegen onveilige situaties, zoals brand, inbraak en overvallen. Dat is de missie van Chubb Fire & Security. Aan meer dan 100.000 bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland leveren wij brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Niet voor niets hebben we de grootste meldkamer van Nederland! En werken we met ruim 1.100 medewerkers verspreid over negen locaties in het land.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]3100 – 3800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijchubb.nl/vacatures/technisch-commerciele-binnendienst/calculator-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.