Contractbeheerder TBI 18-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Contractbeheerder TBI 18-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ondernemingen

Contractbeheerder - Utiliteit - Groningen

Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

 • 38

  uur
 • MBO
 • Geplaatst: 18-04-2024
 • Solliciteer

Interesse?

Ben jij een gedreven techneut op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Solliciteren is simpel: druk op de button 'Solliciteren' en laat ons weten waarom jij de technische vakman of vakvrouw bent die we zoeken!

Voor meer informatie over de functie of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem gerust contact op met () via: of

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature wordt wel zeer gewaardeerd! Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

https://www.tbi.nl/vacature/contractbeheerder-utiliteit-groningen

Contractbeheerder - Utiliteit - Groningen

Solliciteer

De functie

Wil jij ook zorgdragen voor de perfecte uitvoering van de diverse werkzaamheden binnen een contract?

Als contractbeheerder beheer je de bestaande en nieuwe contracten zodanig dat de werkzaamheden efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden. Je werkt nauw samen met de contractmanager en de monteurs die de werkzaamheden die in het contract staan uitvoeren.

Jouw takenpakket bestaat onder meer uit de onderstaande werkzaamheden;

 • Je fungeert zowel in- als extern als eerste aanspreekpunt voor de klant voor het onderhoudscontract en onze service;
 • Je bewaakt de voortgang en rapporteert deze periodiek;
 • Met jouw klantkennis zorg jij ervoor dat er een passende offerte voor jouw opdrachtgever wordt gemaakt;
 • Je maakt de onderhoudsstrategie en bewaakt deze;
 • Je beheert de onderhoudscontracten op financieel gebied.

Werkomgeving

OVER DE AFDELING
De afdeling 'Maintenance' is verantwoordelijk voor de uitvoering van de beheer- en onderhoudscontracten bij onze klanten. Vanuit de vestiging Groningen zorgen we er samen voor dat onze klanten op een duurzame manier gebruik kunnen maken van hun gebouwen, in diverse sectoren. Denk hierbij aan ziekenhuizen, gemeentes, scholen, zorginstellingen etc.

Je zal binnen de vestiging in Groningen komen te werken in één van onze klantteams bestaande uit een contractmanager, een contractbeheerder(jij!)), de servicecoördinatie en een team van servicemonteurs en -technici. Deze teams bestaan uit 20-30 medewerkers die multidisciplinair zijn ingericht, op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Meet- & Regeltechniek en Beveiligingsinstallaties. De vestiging in Groningen kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, binnen een jonge ambitieuze afdeling. Elke vrijdagmiddag luiden we het weekend samen in met een borrel!

OVER CROONWOLTER&DROS
Vanuit het motto 'Intelligentie door Technologie' draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatiserings- en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Op veel gebieden lopen wij voorop en daar zijn we trots op! Samen creëren we intelligentie door technologie. En hierdoor kunnen we onze klanten beter laten presteren.

Maar om koploper te blijven, moeten we ons ontwikkelen en verbeteren. Samen met jou willen we bij Croonwolter&dros het meest succesvolle en marktgerichte techniekbedrijf van Nederland zijn. Samen spelen om het kampioenschap! Voor een niveautje lager zijn wij simpelweg niet geschikt, jij bent net als wij gebouwd voor de Champions League. En dat vraagt wat van jouw en onze manier van werken en denken.

Ervaring

Om als Conrtactbeheerder succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4-opleiding;
 • Je hebt affiniteit met technische installaties;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je weet zaken goed te coördineren en het hoofd koel te houden;
 • Het is een pre als je beschikt over relevante kennis van NEN2767 en/of kennis van meerjaren onderhoudsplanningen;
 • Je bent resultaat- en klantgericht en weet prioriteiten te stellen;
 • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, voor jezelf en voor anderen.

Wat wij bieden

Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Naast een plezierige werksfeer en een goed salaris, bieden wij jou:

 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Goede werk-privé balans, dus de mogelijkheid om parttime te werken
 • Thuiswerken? Wij richten jouw thuiswerkplek in
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen
 • CAO klein metaal, met de Pensioenregeling PMT
 • Collectieve verzekeringen
 • Fietsplan

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij hebben geen investeerders als aandeelhouder, maar de stichting TBI. Wij dragen daarmee bij aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. Met het studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst. Daarnaast waarborgt de stichting de continuïteit van de TBI-ondernemingen.

Solliciteren is simpel: druk op de button 'Solliciteren' en laat ons weten waarom jij de technische vakman of vakvrouw bent die we zoeken!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tbi.nl/vacature/contractbeheerder-utiliteit-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.