Docent Techniek Agrarisch Opleidingscentrum Terra 12-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Docent Techniek Agrarisch Opleidingscentrum Terra 12-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Docent Techniek (2067) Terra Eelde vo

Terra Eelde VO

0,8 - 1 FTE | Vacaturenummer: 2067 | Sluitingsdatum: 13 mei 2024

Deze baan

Een buitenkans om bij te dragen aan groen onderwijs: Kom werken bij Terra!
Gezocht: docent Techniek (VMBO) (0,8 - 1,0 fte)
Teamspeler en Ontwikkelaar met affiniteit voor nieuwe technieken en de groene sector
Terra biedt goed groen vo, mbo en cursus- en contractonderwijs, met opleidingen die bijdragen aan de wereld van morgen, met de focus op plant, dier, voeding, gezondheid, natuur, milieu en leefomgeving. Een wereld die ons dagelijks inspireert maar die ook verlangt dat we continu meebewegen.
Wij bevinden ons in het hart van maatschappelijke vraagstukken die we moeten oplossen. Door samen te werken. Met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Door samen te zorgen voor goed groen onderwijs in een veilige omgeving, waar iedereen zich kan ontwikkelen. Jong en oud. Individu of bedrijf. Binnen of buiten. Dat is soms flink aanpoten. Maar dat kunnen we. Dit doen wij in onze scholen, maar vooral buiten! Als docent van Terra ben je grondlegger van ontwikkeling en lever je een belangrijke bijdrage aan dit waardevolle onderwijs.
Onze school
Terra Eelde biedt vmbo-groen en het Groene Lyceum aan ruim 520 leerlingen.Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Eelde heeft een krachtig team van docenten en ondersteunende medewerkers en is gevestigd in een nieuw en modern schoolgebouw aan de Burg. J.G. Legroweg 29.
Wat vinden wij belangrijk?
Terra is een school voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier prettig, veilig en welkom voelt. Of je nou lesgeeft of lessen volgt. Terra staat voor groen onderwijs en een duurzame wereld. In een kleine leeromgeving zijn we continu bezig ons leersysteem te verbeteren. We dagen onszelf uit om te innoveren en te ontwikkelen. We leren elke dag van elkaar omdat we samenwerken. Onderling op onze scholen, maar ook met andere scholen en bedrijven uit de omgeving. Zo halen we het beste uit onszelf, de ander en de samenleving. De lat ligt hoog, maar samen doen we dit. Heel natuurlijk.

Wij zoeken

met ingang van komend schooljaar (2024-2025) een collega;
• die een relevante onderwijsbevoegdheid heeft op het vakgebied (PIE bevoegdheid heeft de vookeur)hbo-);
• die ervaring heeft met lesgeven in techniek op VMBO-niveau (van BB-KB-GL en HGL);
• die een sterke teamspeler is en goed kan samenwerken met collega's;
• met een passie voor continue professionele ontwikkeling;
• met affiniteit voor de groene sector en de doelgroep van 12-16 jaar;
• die vaardig is in het gebruik van de verschillende digitale programma's zoals Office, Sketchup, Scratch of Python, Magister en Teams.
Hierop aansluitend zoeken wij iemand;
• die zich herkent in de identiteit van Terra;
• die zich aangesproken voelt door onze waarden: ontwikkeling, veilig, samen, kwaliteit en aandacht;
• die via het onderwijs graag een bijdrage wil leveren aan de toekomstige groene wereld;
• die een onderwijsvisie heeft die past bij Terra, waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden en coachen van leerlingen;
• die flexibel is en bereid is te blijven leren om ons onderwijs innovatief, actueel en relevant te houden;
• die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
• die reflecteert op het eigen handelen en een professionele instellin heeft.
Als trekker voor het interessegebied dat in klas 4 wordt gegeven, speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van onze leerlingen.
Als je een liefde hebt voor techniek, een passie voor onderwijs, en de wens om de volgende generatie te inspireren en voor te bereiden op een groene toekomst, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Een buitenkans om als docent bij te dragen aan het groene onderwijs en aan een duurzame wereld. Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving!
Je werkt in een klein team met hart voor de leerlingen/studenten en aandacht voor het werkveld. En je krijgt passende faciliteiten om je te blijven ontwikkelen en professionaliseren.
Deze functie valt in schaal LB volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 5.078,- per maand bij een volledige betrekking. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering.
Er is aandacht voor jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo zijn er mogelijkheden voor een werkkostenregeling met daarin gedeeltelijke vergoeding van je sportabonnement en een ruime fietsenplanregeling. En natuurlijk heb je de schoolvakanties vrij.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw , , tel.: .
Je kunt tot en met uiterlijk 12 mei 2024 solliciteren.

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Praktijkonderwijs Winsum

Adres:

Onderdendamsterweg 43a
9951 TD Winsum

Telefoon: Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Techniek
Indicatie salaris (min – max]5078 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://winsum.voterra.nl/vacature/2067

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.